"4-5 takım beni istiyor"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezon öncesi Süper Lig'de mücadele eden 4-5 takımın kendisini istediğini söyledi.

4-5 takım beni istiyor
08 Mayıs 2013 Çarşamba 21:08 tarihinde eklendi.

 

 
Uygun, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yapacağı görüşme sonrası karar vereceğini ve önceliğinin Gaziantepspor olduğunu ifade etti.
 
Geçen hafta deplasmanda Karabük'ü mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Gaziantepspor'da, cuma günü oynanacak olan Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıkları sürüyor. Elazığ mücadelesi öncesi basın toplantısı düzenleyen Uygun, zor bir süreçten geçerek ligde kalmayı garantilediklerini belirterek, "Herkes tarafından düşecek olarak bakılan Gaziantepspor ligde kalmayı garantilemiş oldu. Şehrin önde gelenlerinin de desteğiyle bu noktaya geldik. İnşallah kalan iki maçı da en iyi şekilde geçirip, ligi iyi bir noktada tamamlayacağız" dedi.
 
Gelecek sezon Gaziantepspor'un başında kalıp kalmayacağına ilişkin kararını Elazığ mücadelesinin ardından Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile yapacağı görüşmenin ardından vereceğini anlatan Uygun şöyle konuştu:
 
"Henüz başkanla görüşmedik. Beni isteyen 4-5 takım var. Hayalperest değilim ama hayallerim var. Çalışıyorum, arzuluyorum, istediğim gibi başarmaya çalışıyorum. Çok kısıtlı imkanlarla iyi şeyler yaptığımı, başarılı bir hoca olduğumu düşünüyorum. Gittiğim takımların hiç birinde de yüz milyonlar harcamadım. Benimle çalışmak isteyen takımlardan tekliflerin gelmesi beni mutlu etti.

Bu teklifleri getirenlere de teşekkür edip, görev yaptığım kulüp yönetimi ile görüştükten sonra kendilerine cevap vereceğimi söyledik. Ben öncelikle ben kendi başkanımla oturup konuşacağım. Cuma günü maçımız var, en geç cumartesi günü başkanımla konuşacağım ve pazartesi kararımı vermiş olacağım."
 
Uygun açıklamalarının ardından takımıyla birlikte antrenmana çıktı. Düz koşuyla başlayan ve daha sonra kondisyon ağırlıklı devam eden antrenmanda futbolcuların keyifli olduğu gözlendi. 

DHA