4 köpeğin saldırısına uğradı

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan 44 yaşındaki Ayşe Soydemir, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ayşe Soydemir tedaviye alınırken, köpekler de belediye ekiplerince gözetim altına alındı.

4 köpeğin saldırısına uğradı
01 Kasım 2014 Cumartesi 14:17 tarihinde eklendi.
Olay, 29 Ekim Çarşamba günü meydana geldi. Akşam üzeri hayvanlarını otlattıktan sonra Kuyucak Mahallesi'ndeki evine dönen Ayşe Soydemir, 4 çoban köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerin çeşitli yerlerinden ısırdığı Ayşe Soydemir, yaralandı. Köpeklerin sahibi Soydemir'i kurtarmak için yardıma gelince, o da saldırıya uğradı. Ölü taklidi yapan sahibini bırakan köpekler uzaklaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Akseki Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Ayşe Soydemir'in kolları, ayakları ve belindeki yaralara dikiş atıldı. 
 
'ÖLDÜM ARTIK' DİYE DÜŞÜNDÜM'
 
Tedavisi süren Ayşe Soydemir yaşadıklarını, şöyle anlattı:
 
"Yaylada inek otlatmadan geliyordum, hep aynı yolu kullanırdım, yine aynı yoldan geçerken 4 köpek saldırdı. Köpekler ısırmaya başladı, parçalanmış etlerimi görünce 'öldüm artık' diye düşündüm. Sonra bayılmışım. Bir müddet sonra kendime geldim, köpekler yanımdan uzaklaşmıştı. Her tarafım ağrıyordu. Komşuların, akrabaların jandarma ve 112'ye haber vermesinden sonra hastaneye yatırdılar, yaralarıma müdahale ettiler."
 
Aynı köpeklerin akrabalarıyla başka insanlara da saldırdığını iddia eden Ayşe Soydemir, köpeklerin sahibinden şikayetçi oldu. Köpekler, Akseki Belediyesi ekiplerince gözetim altına alınırken, sahibine de para cezası kesildi.