4. Ula Kültür Sanat Festivali başladı

Muğla'nın Ula ilçesinde düzenlenen 4. Ula Kültür Sanat Festivali başladı.

4. Ula Kültür Sanat Festivali başladı
05 Eylül 2013 Perşembe 15:10 tarihinde eklendi.

4-8 Eylül 2013 arasında devam edecek festivalin açılış törenine Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Şenkal, törende yaptığı konuşmada pazar gününe kadar dolu dolu bir festival yaşayacaklarını söyleyerek, "Amacımız bu festivali bundan sonraki kuşaklara aktarmak. Festival bünyesinde resim sergisi, şiir gecesi, konserler, bisiklet yarışları, buzağı güzellik yarışması ve Ulamız'ın en önemli ulaşım aracı olan ve 7’den 70’e her kesimin kullandığı bisiklet yarışları yapılacak. Şirin ilçemiz, kültür ve sanat anlamında dolu dolu bir beş gün yaşayacak." dedi. Kaymakam Yılmaz da festivalin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin güçlenmesine katkı sağlamasını istedi.

Törenin ardından, yaklaşık 170 bin liraya mal olan Ula Meydanı'nın açılışı Kaymakam Yılmaz , Başkan Şenkal ve AK Parti İl Başkanı Öztürk tarafından yapıldı.


CİHAN