41 kilo altını var mı?

Ahmet Özhan ile 26 yıllık eşi Hatice Özhan’ın boşanma davasında gerilim giderek artıyor

41 kilo altını var mı?
04 Temmuz 2012 Çarşamba 10:35 tarihinde eklendi, 1.006 kez okundu.

 

İlk olarak eşini ihanetle suçlayan Hatice Özhan, şimdi de boşanma davası açan Ahmet Özhan’a karşı boşanma dava açtı ve onun kendisinden para kaçırdığını ileri sürdü.
 
Hatice Özhan, önceki gün Kadıköy Aile Mahkemesi’nde avukatı Gözde Egemen aracılığı ile açtığı dava dilekçesinde şu iddialarda bulundu: “Eşimin devlet memuru olarak maaşı ve kira gelirleri ayda toplam 20 bin TL tutarındadır. Bunun dışında sanatçı olduğundan yer aldığı ekstra programlarla birlikte aylık kazancı ortalama 150 bin TL’dir. Ayrıca çocuklarımıza ‘amcanız’ dediği Tevhid Ertörer’den nakit para karşılığında altın almıştır. Ertörer, parçalar halinde 41 kilo has altını eşim adına saklamaktadır.”
 
Bu iddia, Ahmet Özhan’ı sinirlendirdi. Ünlü sanatçı, yanıt vermekte gecikmedi: “Bu tür olaylardan gerçekten sıkıldım. Benim ne altınım var, ne de amcam. Sadece bir ablam var. Bu kadar altınım olduğu da nereden çıkmış? Olsa da yesek diyorum, başka bir şey söylemek istemiyorum. Artık bu konuda mahkemede konuşuruz. Bu şekilde gündeme gelmek beni ve çocuklarımı rahatsız ediyor, daha fazla konuşmam. ”
 
TAZMİNAT DAVASI AÇMADIK
 
Hatice Özhan’ın avukatı Gözde Egemen, dün bir basın açıklamasıyla müvekkilinin tazminat davası açmadığını belirtti: “Müvekkilim Hatice Özhan sanılanın aksine eşine tazminat davası açmış değildir. Sadece Filiz Akbulut’a karşı kişilik haklarına saldırdığı gerekçesi ile manevi tazminat davası açmış olup, bu davaya ilişkin karar da henüz kesinleşmemiştir.” (Hürriyet)