4+4+4 raporunu yarın gönderecekler

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Nabi Avcı, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun teklifine ilişkin komisyon raporunu yarın ya da Pazartesi günü TBMM Başkanlığı'na gönderebileceklerini bildirdi.

4+4+4 raporunu yarın gönderecekler
15 Mart 2012 Perşembe 18:17 tarihinde eklendi, 1.080 kez okundu.

Nabi Avcı, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
    
Teklife ilişkin raporu, henüz kimseye göndermediğini belirten Nabi Avcı, bir iki redaksiyona ihtiyaç olduğunu kaydetti. 
    
''Rapor bitti mi?'' sorusunu Nabi Avcı, ''Redaksiyon bitmeden, bitmiş olmaz'' diye yanıtladı. 
    
Raporda, 11 Mart'taki olaylara ilişkin tespit olup olmayacağına yönelik bir soru üzerine Nabi Avcı, ''Başkan'a gitmeden, rapor üzerine konuşmak doğru olmaz'' dedi. 
    
Bir gazetecinin, ''TBMM Başkanı Cemil Çiçek, önündeki bin sayfalık tutanağı okuduğunu söyledi. O süreci beklemeden, raporu dağıtacak mısınız-'' sorusuna Avcı, ''Allah kolaylık versin. Sayın Meclis Başkanı'nın kendi çalışmalarıyla bizim komisyon olarak yaptığımız çalışmalar, farklı farklı süreçler. Biz kendi görevimizi bitirmeye çalışıyoruz'' karşılığını verdi. 
    
Nabi Avcı, komisyonun İçtüzük hükümleri doğrultusunda çalışmalarını tamamladığını, raporu bitirip Başkanlığa göndereceklerini bildirdi. 
    
Komisyon Başkanı Nabi Avcı, raporu en kısa zamanda bitirmeye çalıştıklarını, yarın gönderebileceklerini ya da Pazartesi gününe kalabileceğini kaydetti.