45 yıldır evli çift muradına erdi

BAĞCILAR Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Düğün Şöleni’nde 32 çift, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

45 yıldır evli çift muradına erdi
22 Ekim 2016 Cumartesi 17:36 tarihinde eklendi.
21 yıldır düzenlenen toplu düğün şölenlerinde 32 çiftten en dikkat çeken çift 67 yaşındaki Fahrettin Ergökşen ve 62 yaşındaki eşi Mükerrem Ergökşen oldu. 45 yıl önce yapamadıkları düğünü yaparak muratlarına erdiler.
 
 
Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen Toplu Düğün Şöleni’nde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 32 çiftin nikahını kıydı. Bugüne kadar toplam 926 çift dünya evine girdi. Hayırseverlerin de katkılarıyla, çiftlerin gelinlik ve damatlık kıyafetlerinin yanı sıra tüm ev eşyaları karşılanıdı.
 
21 YILDIR GELENEK SÜRÜYOR
 
21 yıllık güzel bir geleneği sürdürdüklerini dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Genç kardeşlerimiz yuva kuruyorlar. İnşallah ömür boyu bir yastıkta huzur dolu günler yaşarlar, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirirler. Onlara her türlü desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Ülkemiz güçlü evlilik kurumlarıyla ayakta duruyor. Bu sebeple yerel yönetim olarak, evlilik kurumunun yaşaması ve yaşatılması için önemli projeleri hizmete sunuyoruz” dedi.
 
"45 YILDIR BU ANI BEKLEDİK"
 
Çok mutlu olduğunu ve 45 yıldır bu mutluluğu tatmayı beklediklerini dile getiren Emekli Fahrettin Ergökşen, "Eşimin haberi yoktu bende sürpriz yakmak istedim çok mutluyum üstümden çok büyük bir yük kalktı. Eşimi çok seviyordum ve evlenmeye karar verdik ama kayınpeder çok sinirliydi ve hemen evet demedi. Bizde kaçmaya karar verdik ve kaçtık. Bu mutluluğumuza sebep olanlardan Allah razı olsun" dedi.
 
"KEFEN GİYMEDEN GELİNLİK GİYDİM"
 
Kendisi için sürpriz olduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getiren Mükerrem Ergökşen, "Çok mutluyum Allah bu günü bize nasip etti kefen giymeden gelinliğimi giydim. Böyle bir günü zamanında istiyordum ama olmadı bu güne nasipmiş" dedi.
 
İki kız evladı ve 4 torun sahibi olduklarını söyleyen çifti mutlu günlerinde kızları Tütem ile torunları Yağmur ve Yekta yalnız bırakmadı. Başkan Çağırıcı, çifti tebrik ederek mutlu ve huzurlu daha nice yıllar yaşamaları temennisinde bulundu.