4.5 yıllık hasret bitiyor

Kulübü ile ilgili bütün pürüzleri de kendisi halledecek olan Tuncay Şanlı, Kanarya'ya bonservis bedelsiz gelecek.

4.5 yıllık hasret bitiyor
02 Aralık 2011 Cuma 13:38 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe yönetimi ile İstanbul'da gizlice buluşan golcüye devre arasında imza attırılacak. Kulübü ile ilgili bütün pürüzleri de kendisi halledecek olan Tuncay Şanlı, Kanarya'ya bonservis bedelsiz gelecek.
 
4.5 yıllık hasret ocak ayında bitiyor. Fenerbahçeli taraftarların hala unutamadığı Sarı-Lacivertli takımın eski süperstarı Tuncay Şanlı, Ocak ayındaki ara transferde yuvaya dönüyor. 2007-08 sezonunda Premier Lig ekibi Middlesbrough'ya transfer olan ardından Stoke City ve Wolfsburg'a geçen, son olarak da Bolton Wanderers forması giyen Tuncay, bir türlü istediği başarıyı ve ortamı bulamayınca Kanarya'ya dönme kararı aldı.
 
Gizli görüşmede el sıkıştılar
 
Fenerbahçe yönetiminin Tuncay ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gizli bir görüşme yaptığı ve prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetim ile Tuncay'ın her konuda mutabakata vardığı ve işin sadece imzaya kaldığı ifade edildi. Milli yıldız bonservisi konusundaki tüm pürüzleri kulübü ile kendisi görüşecek ve halledecek. Sarı Kanarya'da 2007-08 sezonu öncesi bonservis bedelsiz ayrılan Tuncay, geriye dönerken, Fener ekstra ödeme yapmayacak.
 
121 maçta, 20 gol, 13 asist
 
Tuncay, Fener'den ayrıldıktan sonra Middlesbrough'da 67 maçta 15 gol 8 asistlik performans ortaya koydu. 2009-10 sezonunda Stoke City'de 30 maça çıktı, 4 gol atarken, 2 de gol pası verdi. 2010-11 sezonuna Stoke'ta başlayan Tuncay 14 maç oynayıp 1 gol, 2 asistlik performanstan sonra Wolfsburg'a kiralandı. Orada 4 maçta 1 asist yaptı. Bu sezon ise Bolton'da 6 karşılaşmada görev aldı. 

Star