4'ü ancak 1 Webo etti

Onun gibi devre arasında gelenlerden Galatasaraylı Drogba'nın 3, Sneijder'in 2, Beşiktaşlı Niang'ın 1 golü var, Dentinho ise siftah bile yapmadı.

4ü ancak 1 Webo etti
07 Nisan 2013 Pazar 10:20 tarihinde eklendi, 1.555 kez okundu.

 

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye’den devre arasında transfer edilen Pierre Webo, belki de çoğu Fenerbahçeli’nin bile kendisinden beklemediği bir performans sergilerken, Fenerbahçe’ye çok büyük bir katkı sağladı.

Onun gelişiyle birlikte Sow çok daha etkili oynamaya başlarken, onların yaptıkları presle takım savunması da rahatladı. Çok daha önemlisi ise Kamerunlu yıldızın, attığı kritik gollerdi. İlk yarıda İstanbul Büyükşehir Belediye formasıyla 18 maçta 9 golü bulunan Pierre Webo, Fenerbahçe’de 10 resmi karşılaşmada ağları 6 kez havalandırdı. Kamerunlu oyuncu Fenerbahçe’de bunları yaparken, Galatasaray ve Beşiktaş’ta onun gibi devre arasında transfer edilen 4 futbolcu neler yaptı? Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, dün akşam Mersin İdmanyurdu ağlarını 2 kez havalandırdı ve gol sayısını 10 maçta 3’e çıkardı. 
 
32 maçta atabildiler
 
Yani Webo’nun yarısı kadar. Cim Bom’un bir başka yeni transferi Wesley Sneijder’in ise 13 karşılaşmada 2 golü bulunuyor. Beşiktaş’ın iki devre arası transferinden Mamadou Niang, 7 maçta ağları sadece bir kez havalandırabildi. 2 karşılaşmada forma giyen Brezilyalı Dentinho ise gol atmayı başaramadı. Yani Pierre Webo, 10 maçta 6 gole imza koyarken, Galatasaray’ın 2, Beşiktaş’ın 2 yeni transferi, aynı sayıda golü 32 karşılaşmada atabildi.
 
Yusuf Dursun/FANATİK