5 Ferrari'ye sahip 2 Türk

Lüks spor otomobili Ferrari'den en 5'ine sahip olan 120 zengin, İtalya'da "Çok özel" davetli olarak ağırlandı. Bu davete iki Türk işadamı da katıldı

5 Ferrariye sahip 2 Türk
28 Ağustos 2012 Salı 16:23 tarihinde eklendi, 1.576 kez okundu.

 

İtalya'da dünyanın en ünlü spor otomobili Ferrari, müşterilerini ağırladı. Ülkenin en nüfuzlu işadamlarından, olan Ferrari'nin Yönetim Kurulu Başkanı Luca Cordero di Montezemolo'nun davetine Türkün Holding'in patronu Erol Türkün ile gayrimenkulcü Mehmet Selim Dalaman da katıldı. Türkün ve Dalaman, İtalya'ya İstanbul plakalı Ferrari'leriyle gitti.
 
4 GÜN 4 GECE EĞLENCE
 
İtalya' da düzenlenen bu davette dünyanın çeşitli ülkelerinden 120 kişi hazır bulundu. Ferrari'nin birçok kriteri göz önünde bulundurarak davet ettiği isimler, İtalya'da 4 gün boyunca özel partilerde boy gösterdi. Her akşam için ayrı bir parti verildi. İlk gece hazırlanan davete katılım 'kırmızı', ikinci geceki partiye katılım ise sadece 'beyaz' kıyafetler ile gerçekleştirildi.

 
DAVETİYE ŞARTLARI
 
Dünyanın birçok ülkesinde 'Ferrari sahiplerine özel kulüpler" bulunuyor. Bu kulüplere katılım için 1 Ferrari sahibi olmak yeterli oluyor. Ancak Türkün ve Dalaman'ın katıldığı partiye sadece çok özel müşteriler çağrılıyor. Benzer partiler, çeşitli ülkelerde de düzenleniyor. Ancak en görkemlisinin İtalya'da düzenlendiği belirtiliyor. Özel müşteri olarak partiye katılmak için en az 5 adet Ferrari'nizin olması gerekiyor. Belirli bir sosyal statüye mensup olmanız ve yabancı dil bilmeniz gibi şartlar aranıyor.
 
120 ZENGİN ARASINDA
 
Mehmet Selim Dalaman, davete katılan 120 kişi arasındaydı. Dalaman'ın sahibi olduğu Vizzion İnşaat, yurtiçi ve yurt dışında gayrimenkul alanında proje geliştirme, uygulama, danışmanlık alanlarında hizmet veriyor. (Takvim)