5 yılda 100'den fazla teftiş

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye başkan adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 5 yılda belediyeye 100’ün üzerinde müfettiş geldiğini ve hizmetlerinin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

5 yılda 100den fazla teftiş
14 Mart 2014 Cuma 15:17 tarihinde eklendi.

IYAŞ Alışveriş Merkezi’nde işyeri sahipleriyle buluşan Günaydın, belediyenin 5 yılını değerlendirdi. Bu sürede belediye olarak hizmet yapılmaması için ne gerekiyorsa onun tamamının kendisine uygulandığını savunan Günaydın, “Göreve gelir gelmez her taraftan haciz yağmuruna tutulduk. Tüm gelirlerimiz haczedildi. Bununla birlikte belediyemize yönelik haksız bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonda belediyemizin hizmetlerinin engellenmesi hedeflendi. Bakınız bir belediyeye 5 yılda normal olarak 10 civarında müfettiş gelir ve rutin kontrollerini yapar ve görevini tamamlar giderdi. Ancak bize bu beş yıl içerisinde 100’ün üzerinde müfettiş geldi, bizi denetime tabi tuttu.” diye konuştu.

2004 yılında görevi bıraktığında belediyenin kasasının dolu olduğunu ifade eden Günaydın, 2009’da tekrar seçildiğinde ise belediyeyi 600 milyonluk bir borçla aldığını belirtti.
 


CİHAN