5000 dolar bahşiş aldı

ABD’de garsonluk yaparak hayatını kazanan Greg Rubar çalıştığı restoranın müdavimi olan çiftten 5000 dolar bahşiş aldı. Çiftin yediği yemeğin fiyatıysa sadece 27 dolardı.

5000 dolar bahşiş aldı
31 Mayıs 2012 Perşembe 13:19 tarihinde eklendi, 1.366 kez okundu.

 

ABD’de yaşayan tasarımcı Larry Fox ek gelir sağlamak için bir pizzacıda çalışmaya başladı. Aldığı bahşişlerle hayal kırklığına uğrayan Fox bir blog açarak burada az bahşiş veren müşterileri ifşa etmeye başladı.
 
“%15” adındaki bloğunda sadece yetersiz bahşişleri vermeyen Fox geçtiğimiz günlerde Houston’da verilen yüklü bahşişi bloğunda yayınladı.
 
16 yıldır aynı restoranda çalışan Greg Rubar adlı garson bir çiftten 5000 dolar (yaklaşık 9000 TL) bahşiş almıştı. Müşterilerin yemeği sadece 27 dolar tutmuştu.
 
Arabası yıldırım düşmesi sonucu kullanılmaz hale gelen Rubar’a yardım etmek isteyen çift garsona kendisine araba alması için bu parayı bırakmıştı.
 
Adlarının açıklanmasını istemeyen çiftin Rubar gibi çalışkan bir insanın kendi kontrolü dışında gelişen kötü bir olay yüzünden bu şekilde cezalandırılmaması gerektiğini söylediği belirtildi.

NTV