550 bin kişi "tatlıya bağladı"

Türk Telekom'un ''Tatlıya Bağlayalım'' kampanyasından yararlananların sayısının 550 bini aştığı bildirildi.

550 bin kişi tatlıya bağladı
04 Aralık 2011 Pazar 13:19 tarihinde eklendi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, birikmiş borçları dolayısıyla abonelikleri iptal edilen müşterilerine yönelik olarak düzenlenen "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası büyük ilgi gördü. 30 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olan ve borçlu müşterilere yüzde 100 faiz indirimi ve faturasız gecikme bedeli alınmaması gibi fırsatlar sunan kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterilerinin sayısı 550 bini aştı. 
    
Kampanya kapsamında 31 Mart 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilen Türk Telekom müşterileri, kendilerine sağlanan avantajlı koşullarla geçmiş dönem borçlarını faizsiz ödeme ve yeniden hat sahibi olma fırsatı buluyor. 
    
30 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenler, cumartesi günleri dahil olmak üzere Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurabiliyor. 
    
Faizsiz ödeme ve faturasız gecikme bedelinin talep edilmemesi gibi avantajları da içeren kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, yeni sabit telefon hattı talebinde bulunduklarında, bu talepleri ücretsiz olarak karşılanıyor. Kampanyayla ilgili olarak, Türk Telekom ofisleri ve bayilerinin yanı sıra 444 1 444 telefon numarasıyla çağrı merkezinden detaylı bilgi alınabiliyor.