"6 puanlık maçı kazandık"

Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan, ligde kendilerine rakip olarak lanse ettikleri Beşiktaş maçını kazandıklarını fakat yaşanan olayları tasvip etmediğini söyledi.

15 Aralık 2013 Pazar 23:55 tarihinde eklendi.

Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, "Gerçekten bugün sahamızda rakibimiz olarak lanse ettiğimiz Beşiktaş ile 6 puanlık bir maça çıktık. Bu maç öncesinde eksiklerimiz vardı. Uzun zamandır oynamayan arkadaşlarımız ellerinden gelen her şeyi yaptı. 1-0 gerideyken maçı çevirdik. Saha içinde tasvip etmediğimiz olaylar oldu. Bu yaşananları futbolla ilgilenen hiç kimse kabul etmez." dedi.

Fernandes'e saldırma anını ise Yalçın, şöyle anlattı: "Ben o şahsın Fernandes'e vurmaya geldiğini görünce direk üzerine atladım. Üzerine blok oldum. Tasvip etemediğimiz olaylar oldu. O kişinin niyetinin bozuk olduğunu gördük. Benim vurma olayım yok. Kişinin üzerinde Beşiktaş forması vardı."

Basın toplantısına katılan Orhan Şam da "Gerçekten 6 puanlık bir maçtı. Her iki takım adına güzel şeyler olsa da istemediğimiz olaylar oldu. İlk 5 dakika hariç göze yakışır bir futbol sergiledik. Bizim takım olarak çıkışımız var. Güzel bir takımız. Son iki maçı kazanıp ilk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz." dedi.


CİHAN