62'lik geline 9'luk damat

Güney Afrika'da 9 yaşındaki çocuk muhteşem bir törenle 62 yaşındaki kadınla ikinci kez evlendirildi. 9 yaşındaki Saneie Masilela bu evliliğin atalarının isteği olduğunu ileri sürdü.

62lik geline 9luk damat
21 Temmuz 2014 Pazartesi 19:13 tarihinde eklendi, 4.528 kez okundu.
Güney Afrika'nın Mpumalanga kentinde sıradışı bir evlilik yapıldı. 9 yaşındaki damat Saneie Masilela kendisinden tam 53 yaş büyük, evli ve 5 çocuk annesi Helen Shabangu ile dünyaevine girdi.
 
Gelinin yaşadığı şehir olan Mpumalanga'da yapılan düğüne yüze yakın davetlinin yanı sıra, Helen Shabangu'nun ilk eşi ve 5 çocuğu da katıldı.
 
Söz konusu evliliğin atalarının isteği olduğunu ve rüyasında gördüğünü ileri süren damat Saneie Masilela, düğün için masraftan da kaçmadı.
 
Düğünün 1500 sterlini bulan masrafı damadın ailesi tarafından karşılandı.
 
Saneie'nin annesi Patience Masilela geçen yıl yapılan düğünde oğlununun çok mutlu olduğunu ve düğünü tekrarlamak istediklerini, rahatsız olacak bir şey yapmadıklarını iddia etti.
 
Güney Afrika'daki yerli halk arasında sadece bir ritüeli yerine getirmek için yapılan evliliğin, resmi geçerliliği bulunmuyor. 9 yaşındaki Saneie Masilela evlendiği kadınla aynı evde de yaşamayacak.

NTV