750 bin TL’lik RTÜK cezası Zuhal Topal'a kesildi

Star TV'deki izdivaç programına RTÜK tarafından verilen 750 bin TL'lik cezanın sunucu Zuhal Topal'a kesildiği öne sürüldü

750 bin TLlik RTÜK cezası Zuhal Topala kesildi
27 Ağustos 2017 Pazar 20:15 tarihinde eklendi, 10.344 kez okundu.
Uzun süredir tartışma konusu olan evlilik programları ile ilgili ilk hamle Star'dan geldi. Kanal yönetimi, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programının yeni sezonda yayınlanmayacağını duyurdu.
 
'PARAMI ALAMADIM'
Konuyla ilgili açıklama yapan Zuhal Topal ise yapım şirketi tarafından alacaklarının ödenmediğini iddia etti. Avukatı Leman Özkan aracılığıyla yapımcıya ihtarname gönderen sunucu ''Bir süredir paramı alamıyordum ama programı bırakmadım. Dava açacağım'' dedi.
 
YAPIMCI FATURAYI SUNUCUYA KESMİŞ!
Yapım şirketinin programa kesilen RTÜK cezalarını Zuhal Topal'a yansıttığı, bu nedenle sunuculuk ücretini ödemediği iddia edildi. Cezaları gerekçe göstererek sunucunun 750 bin TL'lik alacağına el konduğu öne sürüldü.
 
MOBBING UYGULAMASI
Zuhal Topal'ın avukatı ''Yapımcılar, program içeriğine hiçbir şekilde müdahale edemeyen sunucuya, yayının son günü bildirilen RTÜK cezalarını bahane edip parasını ödemedi. Yayın öncesi ve sırasında Zuhal Topal'a mobbing (patron baskısı) uygulandı. Kişilik hakları ihlal edildi'' dedi.
 
Esra Erol, Zuhal Topal’ı, Nisan 2016’da ekranda kapıştıkları sırada şöyle uyarmıştı: "Eşini ve kendini kullandırma. İlahi adalet var.''
 
Esra Erol, 2015'te yapım şirketiyle olaylı bir şekilde ayrılmış, mahkemelik olmuştu. Aynı yapım şirketi Zuhal Topal ile anlaşmıştı.