80 bin kişiyle birlikte söyledi!

Zülfü Livaneli’nin Karşıyaka Festivali kapsamında Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda verdiği ücretsiz konseri yaklaşık 80 bin kişi izledi.

80 bin kişiyle birlikte söyledi!
21 Eylül 2013 Cumartesi 12:22 tarihinde eklendi.
Konserden saatler öncesinde, alanı dolduran on binlerce hayranının tezahüratlarıyla sahneye çıkan Zülfü Livaneli, Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda uzun yıllar unutulmayacak bir konsere imza attı.

Yıllar yılı konser alanlarında milyonlarca seveninin karşısına çıkan Livaneli, karşısındaki kalabalığın coşkusu karşısında duygulandı. Konser sırasında, sanatçının arkasındaki ekrana sık sık yansıyan Atatürk fotoğraflarına 80 bin kişinin tezahüratlı coşkusunun kendisini çok etkilediğini söyleyen Livaneli, “Ülkemin aydınlık yüzlü insanlarıyla bir aradayım. Türkiye’nin size ihtiyacı var” diyerek duygularını dile getirdi. 
 
Konserde sanatçıya çiçek ve plaket veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise, “Karşıyakalıların, İzmirlilerin sizi çok özlediğini görüyorum. Bu kalabalık sizi görmek için burada. İyi ki geldiniz, iyi ki bizimle berabersiniz” dedi.
 
Livaneli konser sırasında Gezi Parkı olaylarında ölen gençlerin fotoğrafları bulunan pankartı farketti ve pankartı açan gençleri sahneye çağırıp, “Yiğidim Aslanım” şarkısını söyledi.