800 milyon kişinin beklediği çılgınlık

ABD ile birlikte dünyada 800 milyon kişi bu gece ekran başında Super Bowl çılgınlığı yaşayacak. Amerikan Futbolu'nun final maçının devre arasında ünlü şarkıcı Madonna sahneye çıkacak.

800 milyon kişinin beklediği çılgınlık
05 Şubat 2012 Pazar 16:06 tarihinde eklendi, 1.097 kez okundu.

 

Amerikan Futbolu'nun final oyunu olan Super Bowl maçı bu akşam New York Giants ile New England Patriots arasında oynanacak. ABD'nin bir numaralı televizyon olayında sadece bu ülkede 111 milyon kişi, dünya genelinde ise 800 milyon insanın ekran başında olması bekleniyor.
 
ABD'de neredeyse ikinci bir ulusal bayram gibi kutlanan Super Bowl çılgınlığı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Ünlü Pop yıldızı Madonna maçın devre arasında vereceği konserin heyecanını yaşıyor.
 
30 SANİYE 3.5 MİLYON DOLAR
 
Dev şirketler bu maç için özel reklamlar hazırladı. Çünkü bugün Türkiye saatiyle 01.30'dan itibaren her iki ABD'liden biri ekran başında New York Giants ile New England Patriots arasındaki maçı izleyecek. Maç yayınının yapılacağı zaman dilimi içinde ekrana gelecek 30 saniyelik bir reklamın fiyatı 3.5 milyon dolar.
 
DEVRE ARASI MADONNA SAHNEDE 
 
Pop müziğin kraliçesi Madonna da, ABD'nin bir numaralı televizyon olayı Super Bowl'u aynı zamanda kendisi için bir pazarlama yöntemine dönüştürmeyi başardı. Madonna, Super Bowl gecesine iki gün kala yeni albümü "Give Me Al Your Luvin" yayınladı. Ancak 53 yaşındaki ünlü şarkıcı gösteri öncesi sağlık sorunu yaşıyor. Diz kapağında bir sorun olan Madonna, "Ne pahasına olursan olsun Super Bowl gecesi sahnede yer alacağım" açıklamasını yaptı.
 
Super Bowl gecesinde Madonna'nın yanı sıra dünyaca ünlü manken Gisele Bündchen ve erkek arkadaşı Tom Brady de Indianapolis'teki maçta seyirciler arasında yer alacak.

NTV