850 polisle şafak operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Seyhan İlçesinde önceden belirlenen 21 adrese eş zamanlı olarak, 850 polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenledi.

850 polisle şafak operasyonu
31 Ekim 2014 Cuma 08:56 tarihinde eklendi.
Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda 20 kişi gözaltına alınırken, 125 kilogram esrar maddesi, 3 av tüfeği ile çok sayıda dolu fişek ve 200 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün merkez Seyhan İlçesi genelinde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik düzenlediği operasyona Narkotik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ile Kaçakçılık Şubesi'nden çok sayıda ekip katıldı. 850 polisin katıldığı operasyonda çevre güvenliği alan Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu.

Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere Özel Harekat Timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi. Polis helikopteri evlerin damından yapılabilecek olası saldırılara karşı arama yapan ekiplere havadan destek verdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda 125 kilogram esrar maddesi, 3 av tüfeği ile çok sayıda dolu fişek, 200 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 20 kişi de gözaltına alındı.