9 aylık bebeğini baltayla parçaladı

İZMİR'in Kiraz İlçesi'nde, eşinden bir yıl önce boşanan 37 yaşındaki Hatice Ç., geçirdiği cinnet sonucu, 9 aylık öz oğlu İbrahim Paytar'ı baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

9 aylık bebeğini baltayla parçaladı
01 Şubat 2016 Pazartesi 18:21 tarihinde eklendi.
İZMİR'in Kiraz İlçesi'nde, eşinden bir yıl önce boşanan 37 yaşındaki Hatice Ç., geçirdiği cinnet sonucu, 9 aylık öz oğlu İbrahim Paytar'ı baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
 
Bugün saat 09.00 sıralarında kızı Hatice Ç.'nin Çanakçı Mahallesi, Numara 37'deki evine giden İbrahim Ç., tüyler ürperten bir olayla karşılaştı. Müstakil evin oturma odasındaki divanın üzerinde 9 aylık torunu İbrahim Paytar'ı kanlar içinde bulan İbrahim Ç., durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede minik İbrahim'in başına baltayla pek çok kez vurularak öldürüldüğünü belirledi. 
 
Jandarma, eşinden boşandıktan 3 ay sonra dünya getirdiği 9 aylık bebeğini cinnet getirerek öldürdüğü iddiasıyla Hatice Ç.'yi gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Hatice Ç.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Minik İbrahim'in cesedi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Kiraz Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
 
Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
 
'ÇOCUĞU KESTİM' 
 
İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, cinnet getiren 37 yaşındaki Hatice Ç.'nin baltayla öldürdüğü 9 aylık öz oğlu İbrahim Paytar'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Cenaze aracında bulunan ve minik İbrahim ile aynı adı taşıyan dede İbrahim Ç. dehşeti anlattı. Kızının akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen İbrahim Ç., "Kızım A.P. ile kısa süre evli kaldı. Çocuk da bu evliliğinden. Kızımın akıl hastanesine yatırılması için jandarmaya gittim. Eve geldiğimde kızım yatağın yanındaydı. Çocuğu sordum, amcasının yanına bıraktığını söyledi. Oraya baktım çocuk yoktu. Hemen eve geldim bir daha sordum sonra 'Çocuğu kestim' dedi. Bebeğin cesedini çuvala koyup tavuk kümesinin üstüne koymuş. Baltayla boğazını kesmiş. Ben görmedim. Akıl sağlığı yerinde değildi. Daha önce hastaneye gitmemişti" diye konuştu. Minik İbrahim'in cesedine yarın otopsi yapılacağı, ardından da Kiraz'da toprağa verileceği öğrenildi.