9 kadını pişirip yedi

İngiltere, 9 kadını öldürüp parçalara ayırdıktan sonra haşlayıp yiyen seri katilin şokunu yaşıyor

9 kadını pişirip yedi
23 Aralık 2010 Perşembe 08:36 tarihinde eklendi, 2.047 kez okundu.

 

İngiltere’de 9 kadını öldürüp parçalara ayırdıktan sonra haşlayıp yiyen ve tüm yaptıklarını kameraya kaydeden seri katil ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.
 
İngiltere tarihinin en “hastalıklı “ seri katili “okçu yamyam” 9 kadını öldürmek suçundan ömürboyu hapis cezasına çarptırldı. Berdfort kentinde 19’uncu yüzyılda işlenen cinayetler konusunda doktora tezi hazırlayan Stephen Griffiths (40) dün çıkartıldığı makhekeme tarafından üç hayat kadınını öldürmekten suçlu bulundu. Sorgusunda üç kadını öldürdüğünü itiraf eden seri katil, kurbanlarını uyuşturucu teklif ederek eve çağırdığını ve daha sonra da öldürdüğünü dile getirdi. İngiliz basını daha fazla kadını öldürdüğünü söyleyen sapık yamyamın 9 kadının öldürülmesi ile bağlantısı olduğunu yazdı. Star gazetesinin haberine göre Griffiths, Suzanne Blamires (36), Shelley Armitage (31) ve Susan Rushworth (43) isimli hayat kadınlarını evinde polis tarafından bulunan ok atan yaylı tüfeğiyle vuruyor. Ardından da kurbanlarının vücutlarını parçalayarak suda haşlayıp yiyordu.
 
Ocak bozulunca sonuncuyu çiğ yedi
 
Hatta Suzanne’yi öldürdüğünde evdeki ocağı bozulduğu için kadını çiğ çiğ yedi. Hunharca cinayetlerini kamerayla kaydeden Griffiths, geçen mayıs ayında Suzanne Blamires’in nehre atılmış vücudunun 81 parçasını ve kafasına saplanmış oku bulduktan sonra güvenlik kameralarından tespit ettiği yamyam katilin evine 60 kişilik bir ekiple baskın yapmıştı. Dün Leeds kentinde mahkemeye çıkartılan seri katil ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı. Davaya bakan yargıç Charles Openshaw, “Cinayetlerin işleniş şekli o kadar gaddarca ki, sanığın ömrü boyunca hapiste kalması gerekiyor” diye konuştu. İngiliz polisi, üç kadını öldürdüğü kesinleşen yamyam seri katilin diğer cinayetleri için delil bulmaya çalışıyor.
 
ÖNCE OKLA VURUYORDU
 
Susan Rushworth de Hannibal’in kurbanlarından biri. Rushworth’u da önce okla vuran canavar, onu pişirip hiç çekinmeden yedi.

Vatan Gazetesi