9 ton eşyayla evleniyor

Hande Ataizi, 8 Eylül'de Şile'deki Lavanda Otel'de evleniyor. Provence stili kır düğünü için otelin bahçesi, 9 ton ağırlığındaki; özel mobilya ve aksesuvarlarla dekore edilecek!

9 ton eşyayla evleniyor
31 Temmuz 2012 Salı 08:50 tarihinde eklendi, 1.024 kez okundu.

 

TNT'de sunduğu 'İzdivaç' programında, iki sezon boyunca onlarca çiftin yuva kurmasını sağlayan Hande Ataizi de vuslata ermeye hazırlanıyor.

Fethi Pekin ile 24 saat evli kalarak kırılması zor bir rekora imza atan Ataizi, üç yıldır flört ettiği Amerikalı gazeteci sevgilisi Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de nikah masasına oturacak. Hafta sonu aileleriyle Bodrum'da tatil yapan aşıkların, kır düğünü ile evlenmek istediklerini okumuşsunuzdur. Ancak öğrendim ki; onların kır düğünü öyle bildiğiniz mütevazı kır düğünlerinden olmayacakmış!
 
DÜĞÜNDE TAM 9 TON MOBİLYA KULLANILACAK
Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'nin Türk usulü değil Provence stili bir kır düğünü yapacağını öğrendim. Düğün mekanı olarak Şile'deki ünlü Lavanda Otel'in bahçesinde karar kılan çift, Provence ambiyansını yaratması için de Doğan Çakıt, nam-ı diğer Dodo ile anlaşmış. Fransız kır yaşamını yansıtan mobilya ve dekorasyon tarzını ifade eden Provence stilini yaratmak için Dodo, 4 kamyon eşyayı otelin bahçesine yığacakmış. Yaklaşık 9 ton mobilya ve aksesuvarla Fransız kır yaşamı Şile'de canlandırılacakmış. Mönü ve eğlence de Provence stiline uygun olacakmış.
 
Anlayacağınız Ataizi'nin mütevazı bir kır düğünüyle evleneceğini düşünürken fena halde yanılmışız. Amerikalı eniştemiz, kesenin ağzını sonuna kadar açıp çok şaşaalı bir kır düğünü yapacakmış.
Gunaydın