94 yaşında anne olacak!

Zsa Zsa Gabor’un eşi yeni bir çocuk sahibi olmak istediklerini belirterek taşıyıcı anne bularak süreci başlatacaklarını belirtti.

94 yaşında anne olacak!
16 Nisan 2011 Cumartesi 10:56 tarihinde eklendi, 1.256 kez okundu.

 

Kısa bir süre önce bir bacağı ampute edilen 94 yaşındaki Macar kökenli sinema oyuncusu Zsa Zsa Gabor’un kocası Prens Frederic von Anhalt, yeni bir çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı. Kendisi de 67 yaşında olan ve Gabor’un dokuzuncu eşi van Anhalt, sperm ve kan örneği vermek için Beverly Hills’teki bir kliniğe gittiğini, taşıyıcı anne bularak haftaya süreci başlatacaklarını belirtti. Bebek sahibi olmayı 25 yıl önce, ilk evlendikleri zaman konuştuklarını anlatan van Anhalt, bu konunun oyuncunun bacağının kesildiği ocak ayında tekrar gündeme geldiğini söyledi. Van Anhalt, Gabor’un “Hatırlar mısın hep bir bebek istedik ve şimdi çok geç” dediğini, kendisinin de “belki de çok geç değildir dedim” diye cevap verdiğini anlattı.
 
CNN’e konuşan Von Anhalt, “Karım iyi değil. Ne kadar zaman benimle olabileceğini bilmiyorum. Onun bebeği görmesini, onun ağladığını duymasın istiyorum. Ben emekliyim bebeğin bakımını halledebilirim” dedi. Gabor’un Hilton Otelleri’nin kurucusu olan Conrad Hilton’dan olan tek çocuğu Francesca Hilton ise “Biz hala onun (von Anhalt’ın) annemin bedeninin mumyalanıp sergilenmesi isteğini hazmetmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki delice hevesi ne olacak acaba? Zsa Zsa’nın klonları mı?” dedi.