OBJEKTÝFHABER
    11 Mart 2010 Perþembe
Anasayfaya Dön Tüm Yaþam Haberleri
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bodrum'da kedi vahþeti

MUÐLA'nýn Bodrum Ýlçesi´ne tatil için gelen S.S.´nin (35), kaldýðý otel ve pansiyonda kedileri öldürüp kanýný içtiði iddiasý hayvanseverleri ayaða kaldýrdý
2010-02-08 - 17:43

MUÐLA’nýn Bodrum Ýlçesi'ne tatile gelen 35 yaþýndaki S.S.'nin, kaldýðý otel ve pansiyonda kedileri öldürüp kanýný içtiði iddiasý hayvanseverleri ayaða kaldýrdý.  

Otelcilerin þikayeti üzerine polis tarafýndan gözaltýna alýnan S.S.'nin, verdiði ifadede olayý kabullendiði belirtildi. Savcýnýn talimatý ile serbest býrakýlan ve akli dengesinin yerinde olmadýðý ileri sürülen S.S. hakkýnda, ‘mala zarar vermekten’ adli iþlem yapýldý.  

Bodrum'a 4 Þubat Perþembe günü tatil için gelen S.S., bir otele yerleþti. Burada iki gün kalan genç kadýn, dün de bir pansiyona gitti.. Bir gece kalmak için rezervasyon yaptýran S.S., bu sabah pansiyondan ayrýldý. S.S.'nin geceyi geçirdiði odayý temizleyen görevli, banyodaki küvetin içinde kanlar içerisinde bir kedi ölüsü buldu. Görevlinin olayý haber verdiði Çan çifti, kamera kayýtlarýný izledi. Kayýtlarda, S.S.'nin lobideki kediyi alarak odasýna götürdüðü görüldü. Can çiftinin Bodrum Ýlçe Emniyet Müdürlüðü’ne þikayeti üzerine S.S. kýsa sürede yakalandý.

OTELÝN KEDÝSÝYMÝÞ

Emniyette ifade veren pansiyon iþletmecisi Fatoþ Can, “Birden ortadan kaybolan ‘Battaniye’ adlý kedimizin ölüsü S.S.'nin kaldýðý odanýn banyo kuvetinde kanlar içinde bulundu. S.S. kedimizi duþ kablosu ile boðarak öldürdüðünü ve karnýný delip kanýný içtiðini itiraf etmiþ. Kamera kayýtlarýnda üç kez kaçan kedimizi yakalayýp götürürken görüntüsü var. Olayýn þokunu hala üzerimizden atamadýk” dedi.

Emniyet Müdürlüðü’nde ifadesi alýndýktan sonra savcýnýn talimatý ile serbest býrakýlan S.S.'nin daha önce kaldýðý otelde de iki kediyi öldürdüðü ortaya çýktý.

AKLÝ DENGESÝ BOZUK ÞÜPHESÝ

Emniyet Müdürü Niyazi Turgay S.S.'nin kedileri öldürdüðünü itiraf ettiðini belirterek, þunlarý sölyledi:

“S.S. ifadesinde ‘Evet kedileri öldürdüm. Psikolojim aþýrý bozuk. Zaman zaman ne yaptýðýmý bilmiyorum. Ýsteyerek yapmadým. Kendime hakim olamadýðým anlar oluyor’ dedi. S.S. ifadesi alýndýktan sonra savcýnýn talimatý ile serbest býrakýldý, ancak ‘mala zarar vermekten’ hakkýnda adli iþlem yapýldý. Kadýnýn akli dengesinin yerinde olmadýðýný sanýyorum.”

HAYVANSEVERLER PEÞÝNÝ BIRAKMIYOR

Bodrum Hayvan Haklarý Derneði Baþkaný Füsun Uslu da kedileri sadistçe öldüren S.S.'nin serbest býrakýlmasýna anlam veremediðini belirterek, “Derneðimizin avukatý Rýza Bengi ile birlikte bu vahþetin peþini býrakmayacaðýz. Akli dengesi yerinde deðilse, yakalansýn ve tedavi edilsin. Bu tür satanistçe davranan ruh hastasý ve kedileri öldürüp kanýný içen insanlarýn yarýn bir insana, bir çocuða zarar vermeyeceðini kim bilebilir?” dedi.

hürriyet


Bu Haber 257 Defa Okundu

YORUMLAR

Burasý Beyrut ! Facebook'tan atýlanlar Yine yaptý yapacaðýný !
Ünlüler dayak yerse ! Bu da gelin pazarý Yine nefesleri kesti !
Nükleer Patlama Ýþte çok tartýþýlan reklam Topukla rövaþata golü
Shakira ile Nadal´dan þok klip DJ´leri hop oturtup hop kaldýrdý TRT ekranýnda iþ kazasý

Yaþam Kategorisine Ait Diðer Haberler

800 bin liraya iki bina aldý 'Eþcinsellik hastalýk deðil' Esma Ýngiltere’de Eurovision’a aday Yastýðýyla evlendi! Kýskançlýk sevgi göstergesi mi? Teleskop uzmanlarý yetiþtirilecek Cep telefonun kullanan çocuk sayýsý artýyor Mutlu insanlar konuþkan Fotoðraflarda güzel görünmenin sýrlarý 2.5 milyon Türk sevgili arýyor Sekste en önemli kýstaslar Biber sandýysanýz yanýldýnýz Kadýna yönelik þiddet deðiþmiyor Kadýn olmanýn 29 avantajý ‘Canavar yarattýk’ itirafý Seks oyunlarýndaki tehlike 1'inci ülke Türkiye Japon erkeklerin yeni çýlgýnlýðý Bu da 'Hamsi Suþi' Gizemin ve Nil'in ülkesi: Mýsýr Muzdan iç çamaþýrý Mars'ta 'goril' bulundu! Tam tükendi derken Hangi burç neden aldatýr? Son cemre yarýn toðraða düþüyor Shakira'ya ödül Birlikte yaþamak evlilik süresini kýsaltýr mý? Erkek çocuðun sýrrý çözüldü Güvencesiz çalýþma 'salgýn hastalýk' Dinozorlarýn en eski akrabasý keþfedildi Ýki küçük kýzýn acý kaderi Haiti konserini 50 kiþi izledi Metin Þentürk'den DEV adým Sinekler 'otomatik pilotta' uçuyorlar Batman'daki seks shop un ömrü kýsa oldu Acý kader Orhan’ýn peþini býrakmadý Karadeniz 'Akdenizleþiyor' Kadýköy'de poþet yasaðý baþladý 102 yaþýnda kalp krizinden öldü Aldatan erkeklere kötü haber
KÖÞE YAZARLARI
Mini Referandum
Eviniz depreme dayanýklý mý ?
Evet dayanýklý
Hayýr deðil
ÇOK OKUNANLAR
Diyarbakýr-Bursaspor maçý tatil edildi !
Diyarbakýrspor - Bursaspor maçýnýn 17. dakikasýnda yan hakemin kafasýna yabancý madde gelmesi sonucu, mücadele

Gunluk Gazeteler

ÇOK YORUMLANANLAR
'Adil yargýlamaya ihanettir'
Yargýtay Onursal Baþsavcýsý Sabih Kanadoðlu, ''Bir baþsavcýyý sabahýn 9'undan ertesi sabahýn 8'ine kadar gözal
RSS © 2008 OBJEKTÝFHABER
Site iceriğinin telif hakkı bildirilmeksizin kullanılması yasaktırs