A Milli Futbol Takımı, İstanbul'da toplandı

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı.

A Milli Futbol Takımı, İstanbulda toplandı
30 Ağustos 2015 Pazar 21:20 tarihinde eklendi.
İlk çalışmasını saat 19.00'da basına kapalı olarak gerçekleştiren A Milli Takım'da aday kadroda bulunan ancak bu akşam kulüp takımlarıyla maça çıkan futbolcular yer almadı.
 
Dün akşam müsabaka oynayan futbolculara, fitness salonunda 10 dakika süren koşunun ardından sauna, havuz ve masajdan oluşan rejenerasyon programı uygulandı. Diğer grup ise sahada ısınma hareketlerinin ardından core antrenman ve pas çalışması yaptı. 4 ve çift kaleli dar alan oyunu ile devam eden idman rejenerasyon koşusu ve stretching ile son buldu.
 
Sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Gökhan Gönül ise takımla birlikte düz koşu yaptıktan sonra fiziksel performans antrenörü eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Öte yandan, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle A Milli Takım teknik heyet ve futbolcuları antrenman öncesinde büyük Türk bayrağı ile poz verdi.
 
A Milli Takım, yarın saat 19.00'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Letonya maçının hazırlıklarını sürdürecek.