A Milliler Belarus'ta mindere çıkacak

A Milli Serbest Güreş Takımı, 1-2 Mart 2014 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te düzenlenecek olan 44. Uluslararası Grand Prix Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek.

27 Şubat 2014 Perşembe 23:58 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

Yaşar Doğu ve Dan Kolov Turnuvaları’nda sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken A Milli Serbest Güreş Takımı, 44. Uluslararası Grand Prix Turnuvası’nın ikinci ayağında kürsüde yer alabilmek için mindere çıkacak.

Teknik Direktör Yüksel Şanlı’nın yönetiminde Belarus’ta madalya mücadelesi verecek A Milli Serbest Güreş Takımı’nda yer alan sporcular ve kiloları şu şekilde:

57 kilo: Hakan Parlar
61 kilo: Recep Münir Aktaş
65 kilo: Servet Coşkun / Mustafa Kaya
70 kilo: Yakup Gör
74 kilo: Soner Demirtaş
86 kilo: Fırat Binici
96 kilo: Ali Bönceoğlu / İbrahim Bölükbaşı / Rıza Yıldırım

TEKNİK DİREKTÖR ŞANLI: HER SİKLETTE MADALYA HEDEFLİYORUZ

2014 yılına iyi başladıklarını ve istikrarlı bir şekilde yollarına devam edeceklerini belirten A Milli Serbest Güreş Takımı Teknik Direktörü Yüksel Şanlı, Belarus’ta bütün sikletlerde madalya almak istediklerini belirtti.

Grand Prix Turnuvası’nın sporcuların kendi durumlarını görmeleri açısından büyük önem arz ettiğini dile getiren Teknik Direktör Şanlı, "Uluslar arası turnuvalarda milli mayolarımız daima kürsüde yer alabilmek için mindere çıkıyorlar.

Nisan ayının başında Finlandiya’nın Vantaa kentinde organize edilecek Avrupa Şampiyonası öncesi prova niteliği taşıyan 44. Uluslararası Grand Prix Güreş Turnuvası’nda mücadele edecek sporcularımız, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek adına ter dökecekler." şeklinde konuştu.


CİHAN