A Milliler İstanbul'da

FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri play - off şansını grupta oynadığı son maçta Hollanda'ya 2 - 0 yenilerek kaybeden A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu oynayacağı iki özel maç için İstanbul'da toplandı.

12 Kasım 2013 Salı 00:12 tarihinde eklendi.

Ay - yıldızlılar 15 Kasım Cuma günü Kuzey İrlanda ile Adana'da, 19 Kasım Salı günü ise Belarus ile Mersin'de özel maçlar yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in aday kadroya davet ettiği futbolcular, Beşiktaş'taki Shangri La Bosphorus Otel'de akşam saatlerinde bir araya geldi.

Aday kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor)
Gökhan Töre, Olcay Şahan, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)
Serdar Aziz (Bursaspor)
Serkan Kırıntılı, Koray Altınay (Çaykur Rizespor)
Tarık Çamdal, Aytaç Kara (Eskişehirspor)
Salih Uçan, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Burak Yılmaz, Umut Bulut, Emre Çolak, Semih Kaya (Galatasaray)
Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği)
İshak Doğan (Kardemir Karabükspor)
Adem Büyük (Kasımpaşa)
Aydın Karabulut (Sivasspor)
Aykut Demir, Zeki Ayvaz (Trabzonspor)
Arda Turan (Atletico Madrid)
Sercan Sararer (Stuttgart)
Mevlüt Erdinç (Saint Etienne).

14 KASIM'DA ADANA'YA GİDECEKLER

A Milliler, ilk çalışmasını yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak. 13 Kasım Çarşamba günü de aynı statta çalışacak A Milli Takım, 14 Kasım Perşembe günü Kuzey İrlanda maçı için Adana'ya gidecek.

Adana'da son antrenmanını yapacak milli takım, 15 Kasım Cuma günü saat 21.00'de 5 Ocak Stadı'nda Kuzey İrlanda ile karşılaşacak. Bu mücadelenin ardından milliler, 16 Kasım Cumartesi günü Adana Demirspor Tesisleri'nde Belarus karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

A Milli Takım, 17 ve 18 Kasım'da Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapacağı hazırlıkla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye ile Belarus arasındaki mücadele, 19 Kasım Salı günü saat 20.00'de Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak.


CİHAN