AA, Gülen'in kapısından döndü !

Fethullah Gülen'in bir zamanlar ziyaretçi akınına uğradığı söylenen Amerika'nın Pensilvanya eyaletindeki malikanesinde sessizlik hakim. Gülen ve yakın çevresinin ikamet ettiği malikaneye ev sahipliği yapan Saylorsburg kasabasında çekim yapan Anadolu Ajansı (AA) ekibinin, kompleksin giriş kapısını yol kenarından görüntülediği sırada tepkiyle karşılaştığı

AA, Gülenin kapısından döndü !
29 Ocak 2015 Perşembe 23:47 tarihinde eklendi.

Fethullah Gülen'in bir zamanlar ziyaretçi akınına uğradığı söylenen Amerika'nın Pensilvanya eyaletindeki malikanesinde sessizlik hakim.  Gülen ve yakın çevresinin ikamet ettiği malikaneye ev sahipliği yapan Saylorsburg kasabasında çekim yapan Anadolu Ajansı (AA) ekibinin, kompleksin giriş kapısını yol kenarından görüntülediği sırada tepkiyle karşılaştığı ve yerleşkeye giren bir arabanın şoförünün agresif tavırlarına maruz kaldığı, ayrıca görevlilerin AA ekibini 'polise şikayet etmekle tehdit ettiği' öne sürüldü.

Bir süre sonra kompleksin girişindeki güvenlik kulübesine giden AA ekibine, kendilerini karşılayan bir görevli ise, yol kenarında çekim yapmanın serbest olduğunu söyledi. Kompleksin içinde görüntü almak için Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndan izin alınması gerektiğini belirten görevli, daha sonra izin için Ortak Değerler İçin İttifak (Alliance for Shared Values) isimli organizasyonun iletişim direktörü Yasemin Aksoy'u adres gösterdi. Ancak, Gülen'in de içinde yaşadığı kompleks içinde çekim yapma izni almak için irtibata geçilmesi istenen telefon numarasından kimseye ulaşılamadığı belirtildi.