ABD bu sapığı konuşuyor!

ABD’de 51 yaşındaki Lee Kaplan adlı sapık, 12 kız çocuğunu kaçırıp cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

ABD bu sapığı konuşuyor!
19 Haziran 2016 Pazar 14:58 tarihinde eklendi, 1.835 kez okundu.
ABD, Pensilvanya eyaletinde yaşayan 51 yaşındaki Lee Kaplan adlı sapığı konuşuyor. Southampton Polis Teşkilatı’nın Perşembe günü Kaplan’ın evine düzenlediği baskında yaşları 6 aylık ve 18 arasında değişen 12 kız çocuğu bulundu. Kaplan’ın evindeki 18 yaşındaki genç kızın, 14 yaşındayken ailesi tarafından Kaplan’a verildiği ve şu an Kaplan’dan iki çocuk sahibi olduğu açıklandı.
 
Vatan'ın haberine göre; genç kızın ailesinin tutucu bir Hristiyan mezhebi olan ‘amish’ (amiş) tarikatından olduğu, ancak açıklanmayan bazı nedenlerden dolayı tarikattan atıldıkları belirtildi. Tarikattan atıldıktan sonra ise 10 çocukları ile Kaplan’ın evinde yaşamaya başladıkları ifade edildi. Polis, genç kızların ailesinin neden Kaplan’ın evinde yaşadığını ise açıklamadı. ABD’nin Pensilvanya ve ortabatı eyaletlerinde yaygın olan ‘amish’ tarikatına bağlı kişiler, basit bir yaşama inanıyor. Otomobil, telefon, elektrik gibi modern yaşamın kolaylıklarını kullanmaktan sakınıyor.
 
Kızlarından birini Lee Kaplan’a sunan bu karı-kocanın, diğer çocuklarıyla sapığın evine yerleştiği ortaya çıktı. Karı-kocanın 10 kızı olduğu belirtiliyor.