ABD'li sanatçı Mary Wilson Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ABD’nin Adana Konsolosluğu’nun ortak organizasyonunda konser için Adana’ya gelen ünlü şarkıcı Mary Wilson, Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

ABDli sanatçı Mary Wilson Zihni Aldırmazı ziyaret etti
22 Şubat 2014 Cumartesi 15:22 tarihinde eklendi, 1.160 kez okundu.

ABD’nin Adana Konsolosu John Espinoza’nın da katıldığı ziyarette, Mary Wilson, enstrüman kullanmadan şarkı söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zihni Aldırmaz, “Kültür, sanat ve dolayısıyla müziğe çok önem veriyoruz. Müzik, geçmişten günümüze tedavi amaçlı bile kullanılıyor. Müzisyenler de bizim için çok önemli.” dedi. Adana ile ilgili bilgi veren Zihni Aldırmaz, kültürel anlamda bölgenin çok zengin olduğunu anlattı.

Mary Wilson da Türkiye ve Adana’yı çok sevdiğini söyledi. Şarkılarının aşka dair olduğunu belirten Wilson, “Dünyanın çok yerini gezdim. Türkiye ve Adana’yı, gezdiğim çok güzel yerler listesine eklemek istiyorum. Ayrıca, Türk insanı çok sıcakkanlı. Sevgilerini hemen gösteriyorlar. Konserlerimde bunu hissediyorum. Bütün dünyaya sizden gördüğüm sevgiyi anlatacağım.” şeklinde konuştu.

ABD Adana Konsolosu John Espinoza ise Adana Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Ziyarette Mary Wilson’a kilim hediye eden Zihni Aldırmaz, konuk sanatçıya belediyenin tarihi binasını da gezdirdi.
 


CİHAN