ABD'nin zombi önlemi!

ABD’li yetkililer, çok sayıda kişinin ölümüne ve milyarlarca dolarlık maddi zarara neden olan “kasırga mevsimi” öncesi, vatandaşlarını olası bir salgın hastalık durumuna karşı hazırlıklı olmaları için ilginç bir yöntemle uyarıyor.

ABDnin zombi önlemi!
22 Mayıs 2011 Pazar 11:38 tarihinde eklendi, 2.096 kez okundu.

 

Sağlık Bakanlığı’na bağlı çalışan “Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi”nin intenetteki blogunda yayınlanan mesajda, “olası bir zombi istilasına karşı” yapılması gerekenler sıralandı!..
 
 
ACİL DURUM PLANI
Merkez bağlı çalışan bulaşıcı hastalık uzmanı Doktor Ali Khan’ın yazdığı mesajda, Amerikan vatandaşlarından “zombi istilası” riskine karşı bir acil durum planı yapmaları, ilaç, gıda ve sudan oluşan acil durum çantası hazırlamaları ve zombilerin ulaşamadığı kamplardan birisine ulaşmaları isteniyor. Dr. Kahn, böyle bir yazıyla ABD’de her yıl çok sayıda kişinin ölümüne yol açan kasırga sezonunda meydana gelen kriz durumlarına karşı, halkın ne gibi hazırlıklar yapması konusunda dikkatlerini çekmeyi amaçladıklarını söyledi. Mesajın yayınlanmasından kısa süre sonra, yoğun trafik nedeniyle blogun kısa süreliğine çöktüğü açıklandı. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin sözcüsü, mesajla ilgili olarak “Eğer zombi fel

Habertürk