Abdülkadir Selvi'den kasetlerle ilgili şok ima!

Şantaj kasetleri yasa çıksa da yayınlanmaya devam mı edecek? Abdülkadir Selvi'den kafa karıştıran yazı!

Abdülkadir Selviden kasetlerle ilgili şok ima!
11 Şubat 2014 Salı 09:27 tarihinde eklendi, 1.155 kez okundu.
Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi internetteki yeni düzenleme ve şantaj kasetleri hakkındaki bu yazısı çok kafa karıştıracak! Selvi kasetlerin devam edeceğini söylediği yazısının sonunda kasetlerin başka bir sistemle saklandığını işaret ederek imada bulundu.
 
Kasetlerin adresi için "Fiber sistem dedim, paralel arşiv, 'bulutta' dedim. Siz ne dediğimi anladınız?" diyerek bir yapıyı işaret etti.
 
Baykal ve MHP kasetlerini hatırlatan Selvi, MHP kasetleri için Bahçeli'nin işaret ettiği İbrahim Faruk Bayındır ismini hatırlattı. Bayındır'ın AK Parti'den ihraç edildiği ve sık sık ABD'ye gittiği ortaya çıkmış ancak soruşturma ilerlememişti.
 
İNTERNET ÜZERİNDEN ALGI YÜRÜTÜLÜYOR
 
Yargı bu tür ilişkileri aydınlatamadığı için yeni kasetler konusunda hangi isim gündeme gelecek merakla bekliyoruz.
 
İki grup var.
 
1- Özgürlüklere ve özel hayatın gizliliğine olan inancı nedeniyle internet yasası hakkında kaygısı olanlar. Ulaştırma Bakanı bu kesimlerin varlığını ciddiye alıp, TV yayınlarına çıkıp, bu kesimleri aydınlatması gerekiyor. Tabii eğer bunun gereğine inanan bir Ulaştırma Bakanımız varsa?
 
Çünkü internet üzerinden çok önemli bir algı operasyonu yürütülüyor.
 
KASET ARŞİVLERİ VAR 
 
2-İnternet yasasıyla ilgili kampanyayı yürüten organize yapının esas hedefi ne özgürlükler ne de porno görüntülerinin serbestçe dolaşımı.
 
Onlar Erdoğan'ı tasfiye etmek için kaset ve yasa dışı dinlemelerden bir arşiv oluşturmuşlar. Sorun en etkili silah olarak gördükleri arşivlerini etkili bir şekilde kullanamamak...
 
Yoksa mevcut yasa 2007 yılında çıkarılmış. O zaman 4 milyon internet abonesi olan Türkiye'de bugün 34 milyon abone, 50 milyon kullanıcının bulunduğu bir noktaya ulaşılmış.
 
GÖRÜNTÜLERİN SURETİ ZATEN DIŞARIDA! 
 
O günkü yasada hapis cezası yer aldığı için servis sağlayıcıları Türkiye'ye gelemiyordu. Yeni düzenleme ile hapis cezası kaldırılıyor. Sadece ve sadece özel hayatın gizliliği söz konusu olduğunda TİB Başkanı 4 saat içinde erişimi engelleyecek. Sonra 24 saat içinde mahkeme kararı gelecek.
 
4 saat içinde istediğiniz görüntüyü servis edersiniz. Sizin açınızdan bir sorun yok.
 
O görüntülerin bir suretini zaten başından beri dışarıda muhafaza ediyordunuz?
 
Fiber sistem dedim, paralel arşiv, 'bulutta' dedim. Siz ne dediğimi anladınız?