Abdurrahman Dilipak bombaladı

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit gazetesindeki köşesinde mahkumiyet kararlarına ateş püskürenlere "Oturun oturduğunuz yerde, yoksa gelecek günler, geçen günleri aratabilir" diye seslendi.

Abdurrahman Dilipak bombaladı
06 Ağustos 2013 Salı 10:38 tarihinde eklendi, 1.645 kez okundu.
Ergenekon davasında açıklanan kararlar medyada yankı uyandırdı. Yazar Abdurrahman Dilipak Eregenekon'un bitmediği görüşünde.
 
Medya mafya, sermaye, siyaset, bürakrosi ve STK'larda Ergenekon'un devam ettiğini savunan yazara göre bu dava, ABD'nin sözünü dinlemeyen, kontrol dışı unsurlara karşı "kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle" kabilinden bir ayar çekme operasyonu..
 
SABAHTAN AKŞAMA OSMANLI'YA KÜFRETMEDİNİZ Mİ?
 
ABD'nin laikçi, solcu, Aleviler ve askerlerle değil, ılımlı dindar, sağcı, STK'larla yoluna devam etmek istediğini iddia eden Dilipak, kemalizmi Batı'ya piyon olmakla suçladı.
 
"(...)Daha önce de Osmanlı'ya karşı siz ulusalcıları tercih etmediler mi? Siz de efendilerinizin gözüne girmek için İslam'a "İrtica", Müslümanlara "Mürteci" demediniz mi, Osmanlı'ya sabahtan akşama küfretmediniz mi? Açın bakın resmi tarih kitaplarınıza. Resmi ideolojinizle batıyı yüceltmediniz mi? Resmi dinle dinin içini boşaltmaya çalışmadınız mı?
 
YENİ PROJEDE UYGUL ROL VERİLMESİN BEKLEYEN YEŞİLÇAM FİGÜRANLARI GİBİ
 
Kemalizmi "Türk'ün dini" hftline getirmeye çalışmadınız mı? ABD artık skinle daha/azla yola devam edemeyerağMi, ayaklarım bağ olduğunuzu düşünüyor.. Derin devlet çiftliğinin marabaları şimdi ağaya karşı mı geliyorlar!. Bu iş belediyelerde grev kararı/almaya benzemez! Bakın! Bu projeye,itiraz etmeyip, uslu uslu köşesine çekilip oturanlara bir şey diyorlar mı? Köşelerinde ılımlı İslamcıların başarısız olmasını, kendilerine de yeni projede uygun bir rol verilmesini bekleyen Yeşilçam figüranları gibi cafelerde bekleşip duruyorlar.."
 
AFFETMEZLER
 
Siz silaha sarılıyor, meydan okuyor, tehdit ediyorsunuz.. Affetmezler! Mahkemenin vereceği karara razı olur ve susarsanız, belki sizin için de bir yol düşünürler.. Savaşın bittiğinden habersiz dağdaki Japon askerine benziyorsunuz.. Soğuk savaş bitti. Dünya değişti!"
 
KILAVUZUNUZ TOLON ÇETİN DOĞAN GİBİLERSE
 
Kemalizmin iflas ettiğini belirten Dilipak, bu ideolojinin tüm farklılıkları düşmanlığa dönüştürdüğünü sözerine ekledi. "Buna bir "dur" denmesi gerekiyordu ve dendi.. Uslu durmazsanız daha ağır cezalar gelecektir.." diyen yazar, yazısını böyle tamamladı:
 
"İtibarınızı da, paranızı da kaybedebilirsiniz. Sizin bu kadar direnmenizin sebebi ne biliyor musunuz, tepedekilerin de aklı karışık. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yahudi lobisi, hâlâ "İslam'a karşı sopa" politikasında ısrarlı.. Şefleriniz de bu lobinin desteği ile "direnin" mesajı veriyor. Sisi'yi umursayan yok, kendi kavgalarını sizin üzerinizden sürdürüyorlar ve siz de bu işi sanki bir umud kapısı gibi görüyorsunuz. Ne kadar safsınız! Kılavuzunuz Çevik Bir, Hurşit Tolon, Çetin Doğan gibilerse, bunların başınıza gelmesi sürpriz sayılmamalı öte yandan..
Oturun oturduğunuz yerde, yoksa gelecek günler, geçen günleri aratabilir.."