Abisinin tecavüzüne uğrayan Aysun intihar etti

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 22 yaşındaki Aysun Altay, erkek arkadaşına ait tabancayla kendi kendini kalbinden vurarak intihar etti

Abisinin tecavüzüne uğrayan Aysun intihar etti
31 Temmuz 2015 Cuma 09:18 tarihinde eklendi, 1.042 kez okundu.
Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 22 yaşındaki Aysun Altay, erkek arkadaşına ait tabancayla kendi kendini kalbinden vurarak intihar etti. Aysun Altay'ın bir süre önce Manisa'da ağabeyinin tecavüzüne uğradığı, bu nedenle bunalıma girdiği öne sürüldü.
 
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve trafik takip işleri yapan erkek arkadaşı M.Y.'ye ait işyerinde sekreter olarak çalışan 22 yaşındaki Aysun Altay, kaldığı evdeki yatağında ruhsatsız tabancayla kendini kalbinden vurarak intihar etti. 
 
Eve gelen erkek arkadaşı M.Y. tarafından yatağında hareketsiz halde bulunan Altay'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Daha önce iki kez bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Aysun Altay'ın memleketi Manisa'da ağabeyinin tecavüzüne uğradığı, ağabeyinin cezaevinde olduğu, bu olaydan sonra Manisa'dan Domaniç ilçesine geldiği öne sürüldü.
 
Aysun Altay'ın intihar etmeden önce günlüğüne erkek arkadaşı M.Y.'ye hitaben 'Hayattan ve yaşadıklarımdan bıktım. Arkamdan sakın üzülme' yazdığı belirtildi.
 
Yetkililer Aysun Altay'ın, erkek arkadaşı M.Y.'ye ait tabancayla kendi kendini vurduğunu, olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.