Abiye

Yaz geliyor, düğünler çoğalıyor. Çoğumuzun yakınlarının düğünü yaklaşıyor. Belki de kendi nişanımız ya da mezuniyet törenimiz. Her bayan yıllar sonra dahi hatırasında canlanacağı o güzel günlerde elbette ki kusursuz görünmek istiyor.

Abiye
03 Mayıs 2016 Salı 16:48 tarihinde eklendi.

 

Yaz geliyor düğünler çoğalıyor. Çoğumuzun yakınlarının düğünü yaklaşıyor. Belki de kendi nişanımız ya da mezuniyet törenimiz. Her bayan yıllar sonra dahi hatırasında canlanacağı o güzel günlerde elbette ki kusursuz görünmek istiyor. Peki ya Düğünlerde, nişanda tüm bayanların ortak sorunu kendi tarzına uygun abiye kıyafet bulmak değil mi? Eskiye nazaran abiye model çeşitliliği git gide artıyor. Üstelik kendi bütçenize uygun abiyeleri bulmakta oldukça kolaydır. Kimimiz yalnızca bir kere giyeceğim diye düşünüyor olabilir. Ancak bir kere giyeceğiniz abiyeler, seneler sonra dahi fotoğraflarla karşınıza çıkıyor ve içinize sinmeden aldığınız abiyeler pişmanlığa sebep oluyor. Peki, abiyede modayı takip etmek mi daha önemli yoksa kendimizi güzel ve rahat hissetmek mi? Bu tamamen sizlere kalmış ancak sizler için bir kaç küçük tüyo paylaşmak isteriz. Abiye kıyafetlerin kumaşları genellikle saten, şifon, dantel, ipek tül ve benzeri kumaşlarla oluşturuluyor.


Kumaşın önemi ise şıklığınızı yansıtmada ortaya çıkıyor. Son zamanların modası ; hem zarif hem de şık duruyor. Ancak rahatlığımızdan taviz vermemiz gerekiyor. Öyle ki balık tipli abiyeler ile hareket imkânımız az da olsa kısıtlanıyor. Biraz daha sadelikten yana olan ancak gösterişi de bir kenara bırakmayan bayanların tercihi oluyor genelde. Prenses kesim abiyeleri ise daha çok nişanı olanlar tercih ediyor. Şüphesiz ki uzun abiyelerin yeri hepimiz için farklı ve herkesin dolabında muhakkak bir adet siyah abiye elbisede bulunmalı. Abiye seçimlerinde straplez mi yoksa askılı mı ya da uzun kollu mu olacağı tamamen sizlerin tercihine kalmıştır. Kimine göre straplez ile rahat hareket edilemese de, unutulmamalıdır ki vücuda tam anlamıyla oturmuş bir abiye sizi daha rahat hissettirecektir. Bu straplez bile olsa rahatlığınızı etkilemeyecektir. Abiye seçiminde en önemli şey, kendi vücut şeklinize göre abiye seçmektir.

 

Örneğin boyunuza uygun bir seçim yapmak istediğinizde, kısa boylu bayanlarda, bilinenin aksine uzun abiyeler sizi arka plana atmayacaktır. Doğru renk ve çizgilerle boyunuz olduğundan daha uzun gözükecektir. Uzun boylu bayanların ise, fiziklerini daha ön plana çıkarabilmeleri adına mini veya orta boylarda abiye tercih etmeleri daha doğru olacaktır. Eğer seksiliğinizi ortaya koymak istiyorsanız, bu yılında modası olan sırtı açık abiyeler tam size göre olacaktır. Eğer nişan kıyafetiniz için abiye arıyorsanız ve sadelikte peşindeyseniz, kuyruklu abiyeler tam size göre bir seçim olacaktır. Biliyorsunuz ki bu sende göğüs dekoltesi değil sırt dekoltesi daha revaçta. Her sene olduğu gibi bu senede isteğe bağlı olarak pırıltılı taşlar abiyeleri süslüyor. Her şeyden daha da önemlisi vücut tipimize uygun olan abiyeyi tercih etmemiz olduğunu unutmayın. Hem renk hem model seçenekleri ile birçok farklı tarzda abiye kıyafeti sizde sitemizde bulabilirsiniz. En güzel gecenizin pişmanlığa dönüşmesini istemiyorsanız sitemize bir göz atın deriz.

 

Kolay ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz http://www.modagilsah.com‘la alışverişin tadını çıkarın.