Abramovich, iki Aslan'ın peşinde

Ocak ayında geri getiremediği Drogba'yı çeyrek final bileti için tebrik eden Abramovich, Muslera'ya da talip

Abramovich, iki Aslanın peşinde
14 Mart 2013 Perşembe 09:00 tarihinde eklendi.

 

RUS MİLYARDER, DEVLER LİGİ'NİN GOL KRALININ PEŞİNDE
 
G.saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldiği maçı izleyen Chelsea'nin patronu Roman Abramovich, eski futbolcusu Drogba'yı arayıp tebrik etti. Rus işadamının Ocak ayında da takıma geri döndürmek için büyük çaba harcadığı Drogba'ya, Burak hakkında "Yeni partnerin çok iyi golcü" dediği ve "Beckham gibi de yakışıklı. Bize gelse çok forma sattırır. Tarzını beğendim. Nasıl bir karakteri var?" dediği öğrenildi. Drogba ise "Burak hem iyi bir golcü hem de çok samimi ve iyi bir dost. Size S.Bükreş maçında başarılar. Bu sezon rakip değiliz ama seneye olabiliriz" dedi.
 
AVRUPA'NIN DEVLERİ İKİ YILDIZIN PEŞİNDE
 
Burak Yılmaz'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 6 maçta da gol atması, Muslera'nın ise Schalke deplasmanındaki muhteşem performansı Avrupa'nın devlerinin gözünü G.Saray'a çevirdi. Burak Yılmaz için Chelsea'nin yanı sıra A.Madrid ve Napoli'nin de devrede olduğu biliniyor. Muslera için ise Chelsea ve Barcelona nabız yokluyor. G.Saray Başkanı Aysal, iki yıldızına toplam 50 milyon Euro değer biçmişti.
 
CANTONA: BURAK, BENİM GİBİ
 
Frans ızlar ın efsane ismi Cantona, Burak Yılmaz için "Birinci sınıf bir oyuncu. Onda kendimi gördüm. Manchester United'da başarılı olur. G.Saray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar çok gol atabiliyorsa; United da daha fazlasını atar" yorumunu yaptı.