Abramovich'in Q7 korkusu

Chelsea’nin Rus patronu, Dinamo Kiev’in starı Shevchenko’yu uyardı

Abramovichin Q7 korkusu
25 Ocak 2011 Salı 14:08 tarihinde eklendi.

 

Star Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş’ın tehlikeli bir takım haline geldiğini belirten ünlü işadamı “Quaresma 2009’da benim oyuncumdu. Kafasını futbola verdiğinde tutulmaz biri olur. Yeni transferler de çok iyi.
 
Kiev’in işi zor olacak” dedi
 
Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile 17 Şubat’ta karşılaşacak olan Dinamo Kiev’i korku sardı. Ukrayna ekibinin yıldızı Shevchenko’nun, Chelsea’nin Başkanı Abramovich ile olan sohbeti Rus spor sitesi “soccer.ru”da yer aldı. Ünlü işadamı sohbette, Chelsea’de patronluğunu yaptığı yakın dostu Sheva’yı “Beşiktaş çok kaliteli bir ekip oldu. Başlarında çok tecrübeli bir teknik adam var. Tur geçme yolunda işiniz hiç kolay olmayacak” diyerek uyardı.
 
İYİ SAVUNMA YAPMANIZ ŞART
 
Abramovich, “Özellikle takıma yeni alınan Portekizliler çok kariyerli oyuncular. Quaresma da bir dönem Chelsea’de bizimle oynadı. Mutlu olduğunda ve kafasını futbola verdiğinde tutulmaz bir futbolcu olur, çok tehlikeli işler yapar. Duyduğuma göre şu anda da çok mutluymuş. Özellikle ona dikkat etmelisiniz. Çok iyi savunma yapmazsanız, işiniz iyice zorlaşır” şeklinde konuştu.
 
FAZLA MESAİ YAPACAĞIZ
 
Shevchenko da “Beşiktaş’ın yeni transferleri sonrası Avrupa çapında bir güce kavuştuğunu biliyorum. Muhteşem oyuncular aldılar. Turu geçmenin kolay olmayacağını elbette ben de biliyorum. Turu geçmek için fazla mesai yapmamız, normalden fazla savaşmamız lazım” dedi.