Abramoviç'in lüks yatı Marmaris'te

İngiliz Chelsea Takımı'nın sahibi ve Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 113 metre uzunluğundaki süper lüks yatı ''Le Grand Bleu'' Marmaris Limanı'na demir attı.

Abramoviçin lüks yatı Marmariste
29 Eylül 2012 Cumartesi 16:31 tarihinde eklendi, 1.255 kez okundu.

İngiliz Chelsea Takımı'nın sahibi ve Rus iş adamı Roman Abramoviç'in 113 metre uzunluğundaki süper lüks yatı ''Le Grand Bleu'' Marmaris'e geldi.

 
Öğle saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan lüks motor yat, vatandaşların ve turistlerin meraklı bakışları arasında Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırıldı. İlçede tatil yapan turistler lüks yatın önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. Yatın ilçedeki marinalara sığmadığı için limana demir attığı öğrenildi.
 
Marmaris Liman İşletmeciliği yetkilileri, yatın erzak ve yakıt ikmali yapmak için limana yanaştırıldığını belirtirken, lüks yatta Abramoviç veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.
 
2000 yılında inşa edilen ve 2003 yılında yenilenen 4 katlı yatta sürat teknesi, helikopter, mini denizaltı ve jet-ski, kano, sörf gibi su sporları ekipmanları bulunduğu kaydedildi. ''Le Grand Bleu''nun yarın Marmaris'ten ayrılacağı bildirildi.
 
Abramoviç'in bir diğer lüks yatı 168 metre uzunluğundaki ''Eclipse'' ise geçen hafta Muğla'nın bir diğer turistik ilçesi Bodrum'a gelmişti.