Abromovich'in çılgın planı

Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'in, Atletico Madrid'in yıldız forveti Radamel Falcao'ya astronomik bir teklif yapmaya yazırlanıyor.

Abromovichin çılgın planı
14 Aralık 2012 Cuma 12:03 tarihinde eklendi.

 

Daily Mail'in özel haberine göre, Rus iş adamı Roman Abramovich'in Chelsea'de görmek istediği öncelikli isim olan Radamel Falcao'yu inka etmek için çılgın bir planı var.

Atletico Madrid'de harikalar yaratan ve attığı gollerle başkent ekibini La Liga'da ikinci sıraya taşıyan Falcao, her fırsatta ara transferde İspanyol ekibinden ayrılmayı düşünmediğini tekrarlaya dursun, Chelsea'nin sahibi bu transfer için her şeyi göze almış durumda.
 
İddialara göre Abramovic, Kolombiyalı yıldızı ikna etmek için senelik 10 milyon sterlini yani haftalık 200 bin poundu gözden çıkardı. Bu çılgın teklifin bir diğer boyutu daha var. Eğer Chelsea oyuncunun transferini gerçekleştirirse, Fernando Torres de sözleşmesinde bulunan "En fazla maaş alır" maddesi yüzüncen Falcao ile aynı maaşı alacak ve böylece haftalık 175 bin sterlin kazanan İspanyol golcünün maaşına da 25 bin sterlin zam yapılacak.
 
(Eurosport)