Aç kurtlar şehre indi

Ardahan'da kışın yiyecek bulamayan kurtlar şehir merkezine kadar yiyecek aramaya indi

Aç kurtlar şehre indi
08 Ocak 2014 Çarşamba 13:16 tarihinde eklendi, 1.027 kez okundu.

Ardahan'da kışın yiyecek bulamayan kurtlar şehir merkezine kadar yiyecek aramaya indi. İnsanlarla karşılaşan kurtlar korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Kurtlarla karşılaşan Ardahan Üniversitesi öğrencisi Azad Mustafaoğlu korku dolu dakikaları şöyle ifade etti: ''Dolmuşlar şehir merkezine girmiyor. Şehrin dışındaki ana yolda bizi bırakıyor. KYK'ya gidebilmemiz için 3-4 km yol yürüyoruz. Hava çok soğuk, geceleri eksi 25 derece, yürümek çok zor. Dün akşam ana yolda dolmuştan inince yürümeye başladım. İleride insanların kaçıştığını gördüm. Baktığımda önümüzde kurtlar çöplük karıştırıyordu. Hemen kaçtık. Ben ikinci öğretim okuyorum. Derslerim hep gece. Dolmuşa binmek için her gün 3-4 km yol yürüyorum. Artık bu dolmuş işine bir çözüm bulunsun. Dolmuşlar şehir içine giremiyor, sokmuyorlar. Biz idare ediyoruz ama kız arkadaşlarımız ne yapacak? Korkuyoruz akşamları.''

Dolmuşların şehir merkezine girmemesiyle büyük sıkıntı ve tehlike atlattıklarını belirten Mustafaoğlu, 'Dolmuşçu ağabeylerimiz iyi insanlar. Bize hep iyi niyetle yardımcı olmak istiyorlar. Ancak onların da ellerinden bir şey gelmiyor.'' dedi.

Öte yandan öğrencilerin çektiği sıkıntılara hak veren üniversite dolmuşçuları ise, ''Çocuklarımız doğru söylüyor. Bizde onları yurtlarına, şehir merkezine bırakmak istiyoruz ancak bir takım engeller var onları aşamadık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu engeller aşılacak herkes rahatlayacak.'' şeklinde konuştular.


CİHAN