Açlık oyunları 3 Alaycı Kuş

Yönetmenliğini Francis Lawrence’nin yaptığı Açlık Oyunları 3 İzle, birinci bölümüyle 21 Kasım 2014 te vizyona girecek olup sinemaseverlerle buluşacaktır. İkinci bölüm ise 20 Kasım 2015 te gösterime girecektir.

Açlık oyunları 3 Alaycı Kuş
29 Eylül 2014 Pazartesi 21:59 tarihinde eklendi, 8.734 kez okundu.

Suzanne Collins tarafından yazılan bilim kurgu serisinin üçüncü ve son romanı olan ve Eylül 2010 da satışa çıkan Açlık Oyunları Alaycı Kuş romanının sinemaya uyarlanmış hali olan ve 2014 yılının ABD yapımı dram,aksiyon filmlerinden biri olan , yönetmenliğini Francis Lawrence’nin yaptığı Açlık Oyunları 3 İzle, birinci bölümüyle  21 Kasım 2014 te vizyona girecek olup sinemaseverlerle buluşacaktır. İkinci bölüm ise 20 Kasım 2015 te gösterime girecektir.
 

Yapımcılığını Nina Jacobson’un üstlendiği ve yönetmenliğini Francis Lawrance’nin yaptığı  Açlık Oyunları 3 Alaycı Kuş İzle filminin oyuncularından göze çarpanlar ise Katniss Everdeen rolünde Jennifer Lawrance, Peeta Mellark rolünde Josh Hutcherson, Gale Hawthorne rolünde Liam Hemsworth, Haymitch Abernathy rolünde Woody Harrelson, Plutarch Heavensbee rolünde Philip Seymour Hoffman ve President Snow rolünde ise yılların eskitemediği karakter oyuncusu Donald Sutherland’dır.
 

Katniss Everdeen, evinin tamamen yıkıldığını öğrendiğinde, neler olup bittiğini bizzat görebilmek için 12. Bölgeye geri döner. Karşılaştığı dehşet verici manzara karşısında şoka uğramıştır.12.bölgede her şey harabeye dönmüş, yalnızca kazananların kaldığı evler ayakta kalmış ve insanlar hükümetin bütün bu ölümcül politikaları karşısında yeraltına çekilmişler, hayatta kalabilmek için yaşamlarını ortaya koyarak mücadeleye başlamışlardır. Git gide büyüyen bu isyan dalgasının içinde olmasına rağmen yer almak istememesinin en büyük nedeni ise Peeta’nın hayatının tehlikede olmasıdır.720p Film İzle
 

İlk iki bölümünü aratmayacağı düşünülen ve vizyona girmesi dört gözle beklenen Açlık Oyunları 3 Alaycı Kuş filmini, Türkiye’deki sinemaseverler de sabırsızlıkla bekliyorlar.