Açlıktan telef oluyorlar

Bursa'nın İznik İlçe Belediyesi'ne ait hayvan barınağındaki köpeklerin açlık ve hastalıktan telef olduğu öne sürüldü. Hayvanseverlerin fotoğrafladığı iddia, belediye yetkilileri tarafından yalanlandı.

Açlıktan telef oluyorlar
04 Nisan 2013 Perşembe 17:11 tarihinde eklendi.

 

Bursa'nın İznik İlçe Belediyesi'ne ait hayvan barınağındaki köpeklerin açlık ve hastalıktan telef olduğu öne sürüldü.  Hayvanseverlerin fotoğrafladığı iddia, belediye yetkilileri tarafından yalanlandı. 
 
İznik Belediyesi ilçedeki başıboş hayvanları toplayarak Adapazarı Yolu üzerinde bulunan mezbahane yakınındaki barınma merkezinde bakıyor. Sahipsiz sokak köpeklerinin barınma merkezinde açlık ve bakımsızlıktan öldüğünü iddia eden isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı hayvanseverler çektikleri fotoğrafları gazetecilere dağıttı. Kısırlaştırma amacıyla mezbahanedeki barınma merkezine götürülen sokak köpeklerinin burada aç kaldıklarını ve ölüme terk edildiğini iddia eden hayvanseverler, telef olan baraka içindeki 4, çuvalda bulunan 4 köpeğin fotoğraflarını kanıt olarak gösterdi. 
 
Belediye hayvan barınağı yetkilileri, hayvanseverlerin iddialarının gerçeği yansıtmadığını, barınaktaki hayvanların hazır mama ile beslendiğini ve bakımlarının eksiksiz yapıldığını kaydetti.

DHA