Acun, Erol Köse'nin attığı SMS'i yayınladı

Acun Ilıcalı, Erol Köse'nin kendisine SMS gönderek "O Ses Türkiye"de jüri olmak istediğini" belirtmişti.

Acun, Erol Kösenin attığı SMSi yayınladı
13 Aralık 2011 Salı 23:15 tarihinde eklendi, 7.929 kez okundu.

 

 
Erol Köse'nin kendisine SMS gönderek "O Ses Türkiye"de jüri olmak istediğini kaydeden Acun Ilıcalı, "Mümkün olmadığını söyledim. Benim kişisel tercihim. Bir grup toplanıyoruz, kimin jüri olacağına karar veriyoruz. Uygun bulmadık. Fakat reddettikten sonra hakkımda devamlı iftira atmaya başladı" şeklinde konuştu. 
 
EROL KÖSE TWITTER'A YAZDI, ACUN ILICALI O SMS'İ GÖSTERDİ
Acun Ilıcalı'nın "Jüri olmak istedi" sözlerinin ardından, Erol Köse Twitter'a "Teklif eden değil, teklif alan benim" şeklinde yazdı. Köse'nin bu tweetinin ardından kendisine gelen SMS'i sakladığını belirten Acun Ilıcalı, kendi internet sitesinde bu SMS'in yayınlanacağını, "Kimin yalancı olduğunun ortaya çıkacağını" söyledi. acunn.com, program sırasında o SMS'i yayınladı:
 
 
ACUN MEDYA VE İRFAN ŞAHİN YASAL SÜRECİ BAŞLATTI
 Erol Köse'nin açıklamalarıyla ilgili olarak Acun Medya'dan yapılan açıklamada şöyle denilmişti: "Bugün Twitter'da, Erol Köse tamamen asılsız ve gerçek dışı iddialarda bulunmuştur. Söz konusu açıklamalar, saldırı amacıyla yapılmış olan çok çirkin, düzeysiz ve kasıtlı bir yayın niteliğindedir. Erol Köse, yakın zamanda Acun Ilıcalı'nın şahsi telefonuna SMSler göndererek "Yok Böyle Dans", "Yetenek Sizsiniz" ve "O Ses Türkiye" yarışmalarımıza 3 ayrı kez jüri üyesi olmak için istekte bulunmuştur. Acun Medya tarafından reddedilen Erol Köse, Acun Ilıcalı aleyhinde yaklaşık iki aydır iftira ve karalama kampanyasına başlamıştır. Yazdığı birçok yazının art niyetli ve iftiralarla dolu olduğu bilinen Erol Köse'nin, bu çirkin iddialarının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Ayrıca gerekli yasal süreç başlatılmıştır, saygıyla duyurulur."

Habertürk