Acun fena yakalandı

Acun Ilıcalı, 7 yıllık eşinin aldatıldığını belirterek boşanma davası açmasına neden olduğu söylenen Şeyma Subaşı ile birlikte önceki gece yakalandı

Acun fena yakalandı
26 Aralık 2010 Pazar 10:33 tarihinde eklendi, 4.010 kez okundu.
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 7 yıllık eşinin aldatıldığını belirterek boşanma davası açmasına neden olduğu söylenen Şeyma Subaşı ile birlikte önceki gece yakalandı.

İstanbul Levent’teki Venge Restaurant’a dikkat çekmemek için ayrı ayrı gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemek sonrası mekândan beraber çıktı.

Yakın arkadaşlarının da yanında bulunduğu Acun Ilıcalı, karşısında bir anda gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Ilıcalı, “Biz bazen ‘Yok Böyle Dans’ ekibiyle birlikte akşam yemeğine çıkıyoruz” dedi, ardından da “İyi akşamlar” diyerek arabasına binip apar topar uzaklaştı. Panik yapan ve yüzünü gizlemeye çalışan Şeyma Subaşı ise başka bir arabaya binerek mekândan ayrıldı.

Bilindiği gibi eşi Zeynep, Acun Ilıcalı’nın genç bir kızla kendine ayrı bir hayat kurduğunu belirttiği dava dilekçesiyle mahkemeye başvurmuş ve aylık 30 bin lira nafaka istemiyle boşanma davası açmıştı. 

Habertürk