Acun Ilıcalı dokunduğunu ihya ediyor

Hazırladığı programlarla magazin dünyasına yeni ünlüler kazandıran Ilıcalı, mevcut ünlülerin de şöhretini tazeledi.

Acun Ilıcalı dokunduğunu ihya ediyor
05 Şubat 2012 Pazar 14:27 tarihinde eklendi, 1.974 kez okundu.

İmza attığı yüksek reytingli yarışmalarda eski şöhretini yitirmiş, imajı zedelenmiş ya da yanlış tanınan onlarca ünlünün şöhretini cilaladı. Kimi yeniden eski şöhretli günlerine kavuştu, kimi sıradan giden kariyerinde bir anda zirveye çıktı; hepsi peş peşe konser, reklam, dizi ve film anlaşmalarına imza atmaya başladı.

ARTIK BİTTİ DENİRKEN... 
Hülya Avşar, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ ve ‘O Ses Türkiye’yle yıldızı en çok parlayan isimlerden oldu. “Artık bitti” denilen bir dönemde yeniden manşetlere çıkmaya başladı. Peş peşe reklam anlaşmaları yapmaya başlayan Avşar, Media Cat’in ‘ünlü güven endeksi’ araştırmasında Acun’la birinciliği paylaşıyor.

Yeni popstarımız

Murat Boz, sadece genç bir popçu imajına sahipken ‘O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğiyle Türk halkına sempatik, doğal halini gösterme fırsatı buldu. Bununla beraber bir anda ‘star popçu’ sınıfına yükseldi. Şimdilerde konserden konsere koşuyor.

Doğallığıyla kazandı
Eurovision sayesinde kazandığı rüzgârın etkisi azalan Hadise, ‘O Ses Türkiye’deki doğal ve esprili tavırlarıyla yeniden herkesin hayranlığını kazandı. Başarısını perçinleyen şarkıcı, kendisine yöneltilen ‘kilolu’, ‘vergi kaçırıyor’ gibi birçok eleştiriden etkilenmeden yoluna devam etmeye başladı.

Baş manken oldu
Özge Ulusoy, ‘Survivor’ yarışmasında kendini ifade etme fırsatı buldu. Yarışmadan döndüğünde artık defilelerin baş mankeniydi. Ardından ‘Yok Böyle Dans’a katıldı ve ününü perçinledi. Özge Ulusoy, şimdilerde Hacı Sabancı’yla da mutlu bir ilişki yaşıyor.

Yeniden doğdu
Dansı bırakan şarkıcılıkta da başarısız olan Asena, ‘Survivor’la yeniden doğdu. İmaj yenileyip sahnelere dönerek dansta rakipsizliğini ortaya koydu. Nişantaşı’nda oryantal ağırlıklı dans okulu açan dansçı, Japon turist kafilelerinin bir numaralı uğrak merkezi oldu.

O artık fenomen
Dönem dönem kendine has özlü sözleriyle gündeme gelen Nihat Doğan, ‘Survivor’daki hırsı ve doğallığıyla fenomen haline geldi. Her anı takip edilen Doğan’ın şöhretine Ankara’daki otel skandalı bile zarar veremedi.

Tanıtımdan tanıtıma koşuyor
Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, ‘Survivor’ yarışmasına katıldıktan sonra tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurmayı başardı. Nihat Doğan’la kavga edince yarışmadan diskalifiye olan Nouma, halkın sevgisiyle şöhretinin zirvesine çıktı. Nouma, şimdi reklam çekimleri dışında açılışlara da ücret karşılığında katılıyor.


Medyaradar