Acun'dan Doğukan'a uyarı: 'Abin olarak söylüyorum'

Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. Kazanan takım yine Gönüllüler oldu. Yarışmanın sonucu Merve Aydın'ı çileden çıkardı.

Acundan Doğukana uyarı: Abin olarak söylüyorum
27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:39 tarihinde eklendi, 1.382 kez okundu.
Doğukan'a yüklenen Merve Aydın "Kendine inanmayan insanlarla oyun oynuyoruz. Oyuna çıkıyoruz 'ben bunu yapamam', 'ben bunu edemem'... Benim de oynayamayacağım oyunlar oluyor, benim de yapamayacağım oyunlar oluyor ama hiçbir zaman bırakmıyorum. Motivasyonumu üst seviyede tutup oyun oynamaya çalışıyorum burda. Bütün her şeyimi ortaya koymaya çalışıyorum. Ben artık bu bahanelere sığınmak istemiyorum. Oynayacaksın Doğukan! Buraya gelip de kukuman kuşu gibi durmayacaksın. Bana enerjini vereceksin." dedi.
 
Doğukan ise "Diyecek bir söz yok" demekle yetindi.
 
Araya giren Acun Ilıcalı "Doğukan biraz kendini motive etmen lazım. Dünkü oyunda oyuna geliyorsun 'ben bu oyunu yapamam, bu benim oyunum değil' diyorsun ve 5'te 4 kazandın. Ben yaşca senden büyüğüm, kendini biraz motive etmen lazım. Sen çok beceriklisin aslında. Çok yeteneklisin, bence de her şeyi yaparsın. Abin olarak sana tavsiyem konsantre olman lazım. Çünkü çok hızlı ve çok beceriklisin." sözleriyle Doğukan'a tavsiyelerde bulundu.