Acun'u kızdıran iddia

Survivor' yarışması nedeniyle Acun Ilıcalı ile davalık olan manken Merve Büyüksaraç, ünlü televizyoncunun kendisine açtığı 500 bin liralık davayı kaybettiğini ileri sürmüştü. Acun Medya'dan iddialara yalanlama geldi.

Acunu kızdıran iddia
05 Mart 2015 Perşembe 09:52 tarihinde eklendi.
Survivor' yarışması nedeniyle Acun Ilıcalı ile davalık olan manken Merve Büyüksaraç, ünlü televizyoncunun kendisine açtığı 500 bin liralık davayı kaybettiğini ileri sürmüştü. Acun Medya'dan iddialara yalanlama geldi.
 
Acun Ilıcalı'nın avukatı Hakan Öncel, iddiaları şu açıklamayla yalanladı:
 
"Merve Büyüksaraç aleyhine müvekkilim Acun Medya A.Ş. tarafından açılan sözkonusu dava, İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde 2015/34 esas no.lu dosya kapsamında halen devam etmektedir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 
Davacı Acun Medya A.Ş. Vekili
 
Av. Dr.Hakan Öncel"
 
DAVAYA YOL AÇAN KAVGA NEYDİ?
 
"Survivor"da yarışmacılara yemek verildiğini ve kendisinin montajla kötü gösterildiğini öne süren Merve Büyüksaraç ile Acun Ilıcalı arasındaki gerilim 2012 yılına dek uzanıyor.
 
Acun katıltığı televizyon programında iddialar ile ilgili olarak: "Merve bana ve ekibime iftira attı. Sen kimsin ki seni kötü göstereceğim? Ona çok büyük bir ders vereceğim" demişti.
 
"KİMSEYE İFTİRA ATMADIM"
 
Manken Büyüksaraç ise  "Ben kimseye iftira atmadım. Söylediğim her sözün arkasındayım. Haber görseliKimseden bir çekincem yok. Mahkeme gününde akla kara belli olacak. Bugün Acun Ilıcalı'nın yancılığını yaparak yalan söyleyenler, yarın mahkemede somut deliller ve görüntüler karşısında ne yapacak, çok merak ediyorum. O gün onların düşeceği hali sadece ben değil, tüm Türkiye görecek." diye yanıt vermişti.
 
Büyüksaraç ayrıca şöyle konuşmuştu: 
 
"Acun Ilıcalı 40 yaşına gelmiş bir adam. Orada burada 'Ben milyon dolarlar kazandım, Survivor'ın prodüksiyonuna 22 milyon dolar yatırdım' gibi görgüsüzce yorumlar yapmaya utanmıyor mu? 22 milyon dolar harcadıysa herhalde babasının parasını harcamadı. Ayrıca neden SMS'lerden kazandığı paraları da noktasına virgülüne kadar açıklamıyor? Halkın duygularını sömürüp milyon dolarlar kazanıyor, sonra da 'Uçak aldım, Ferrari aldım' diye ortalıkta geziyor. 'Merve kim ki?' sorusu bile onun insanlara ne kadar tepeden baktığının bir göstergesi. Elinden geleni ardına koymasın. Kimseden ne çekincem var ne de korkum. Ben de ona hodri meydan diyorum. Acun cebine girecek paranın derdinde olmasaydı, reyting kaygısı gütmeseydi benim annelerle ilgili yaptığım konuşmayı da yayınlardı, Mustafa Topaloğlu'nun küfürlerini de. Ben hep doğruyu söyledim, kimseye de iftira attığım yok."