Acun'un dizisinde oynayacak

TV8’i satın alan Acun Ilıcalı, yeni yayın dönemi için dizi senaryoları okumaya başladı.

Acunun dizisinde oynayacak
02 Ocak 2014 Perşembe 10:02 tarihinde eklendi, 1.156 kez okundu.
Uygun gördüğü senaryoları çektirecek olan Ilıcalı, Murat Boz’a da dizilerden birinde rol verecek. Şimdiye kadar ‘Fear Factor’, ‘Survivor Kızlar-Erkekler’, ‘Survivor Türkiye-Yunanistan’, ‘Survivor Aslanlar-Kanaryalar’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Devler Ligi’, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’, ‘Yok Böyle Dans’, ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ ve ‘O Ses Türkiye’ gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Ilıcalı, geçen ay TV8’i satın alarak medya patronu olmuştu.
 
TV8’i satın aldıktan sonra kanalda köklü değişikliklere giden Ilıcalı, yeni programlara da imza attı. Kanalı önümüzdeki yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlayan Ilıcalı, hedefini “Türkiye’deki en büyük 3 kanaldan biri” diyerek açıklamıştı.
 
Yeni yayın döneminde haftaiçi her gün biri yayınlanacak şekilde beş dizi projesi olan Ilıcalı, senaristlerle ve senaryo gruplarıyla görüşüyor. Diğer yandan sit-com yönetmenleriyle de toplantılar yapan Ilıcalı, en çok beğendiği projede de Murat Boz’u oynatmak istiyor. Murat Boz, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında da jüri üyeliği yapıyor.

Milliyet