Acun'un Şeyma'sı panik yaptı

'Yok Böyle Dans' yarışmasının ekibi, Nouma'nın doğum günü için buluştu.

Acunun Şeyması panik yaptı
11 Ocak 2011 Salı 10:10 tarihinde eklendi, 2.606 kez okundu.

 

'Yok Böyle Dans' yarışmasının ekibi, Pascal Nouma'nın doğum günü için Taksim Elite World Hotel'de buluştu. Kutlamanın en dikkat çeken ismi; adı Acun Ilıcalı ile anılan Şeyma Subaşı'ydı. Subaşı, bir ara müziğin ritmine kapılıp dans etmeye başladı...
 
Gel birlikte poz verelim
 
Flaşlar arka arkaya patlayınca panik olan Subaşı, soluğu telaşla yarışmacılardan Burcu Esmersoy'un yanında aldı. Yüzünü gizlemeye çalışan Şeyma'yı sakinleştiren Esmersoy, "Bir şey olmaz! Gel beraber poz verelim" diyerek ona sarıldı ve moral verdi.
 
Önceki akşam 39 yaşına basan Pascal Nouma, yeni yaşını 'Yok Böyle Dans' yarışması sonrası, Elite World Hotel'de kutladı. Azra Akın, Burcu Esmersoy, Nilgün Belgün, Defne Joy Fostar, Saba Tümer ve Ece Erken'in katıldığı parti; dans şovuna dönüştü.
 
Acun'un Şeyma'sı panik yaptı
 
DJ Ece Toprak'ın müzik yaptığı beş saatlik kutlama boyunca hiç yerine oturmayan Nouma, üzerinde 'Happy Birthday Pascal' yazan pastasını kestikten sonra da dans etmeyi sürdürdü. Partinin dikkat çekici simalarından biri de Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'ydı. Görüntü vermemek için eliyle yüzünü kapatan Subaşı, Burcu Esmersoy'a sarılarak gizlenmek istedi. Önce gazetecilerden kaçan Subaşı, sonra Esmersoy'la poz verdi.
 
Nilgün Belgün'den yeni oyun
 
Önceki gece 'Yok Böyle Dans'tan elenen Nilgün Belgün ise "Tam zamanında elendim. 10 gün kadar dinleneceğim. Yakında da Ali Poyrazoğlu'nun sahneye koyacağı yeni bir oyunum var" dedi.