"Acun'un son çırpınışını izledim"

'Merve'ye ders vereceğim' diyen Acun Ilıcalı'ya Büyüksaraç'ın yanıtı gecikmedi

Acunun son çırpınışını izledim
25 Temmuz 2012 Çarşamba 19:53 tarihinde eklendi, 1.312 kez okundu.

 

Acun Ilıcalı dün akşam konuk olduğu 'Kenan Erçetin ile 60 Dakika' programına konuk olmuş ve Merve Büyüksaraç'ın 'Bize yemek veriyorlardı' iddialarına yanıt vermişti.
 
Ilıcalı, Büyüksaraç için " Açlıktan hafızamızı kaybediyorduk" diyor. Açlıktan bayıldığı görüntüler var. Bu yaptılarını cahilliğine veriyorum. Sonra da " Bize yemek veriyorlardı" diyor. Ben 22 milyon yatırdığım bir projeyi insanları besleyerek neden tehlikeye atayım. Bu yemek yememe yarışması değil. Biz zaten başta yarışmacılara erzağını veriyoruz. Merve programa yönelik bir eleştiri yapsaydı sorun olmazdı ama bana ve ekibime iftira attı. Ona çok büyük bir ders vereceğim herkes görecek. Adli yollara başvurduk. Sonuçlarını da herkes görecek. Allah onu ıslah etsin. Bir de " Beni montajla kötü gösterdi" dedi. Sen kimsin ki seni kötü göstereceğim." demişti.
Merve Büyüksaraç'ın Acun Ilıcalı'ya yanıtı gecikmedi.
 
Büyüksaraç sayfasına "Dün gece Acun Ilıcalı'nın son çırpınışını izledim :) Benden bahsederken ağzı köpürüyordu. Acun Ilıcalı bana ders verecekmiş :) Elinden geleni ardına koymasın" yazdı.