Ada'da grup seks skandalı

Yıldız futbolcu ve arkadaşının 2 esmer kadınla yaptığı grup seks gündeme bomba gibi düştü

Adada grup seks skandalı
28 Ocak 2011 Cuma 16:17 tarihinde eklendi, 2.567 kez okundu.

 

Premier League'de forma giyen bir yıldızın yabancı bir takım arkadaşı ve iki esmer kadın ile birlikte grup seks yaptığı kasetinin sızdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 
Tabloid gazetelerden The Sun'da Neil Syson imzasıyla yer alan habere göre çılgın alem partisi bununla da kalmadı ve bu sahneler cep telefonuyla da kaydedildi. 47 dakikalık bir görüntü olduğu ifade ediliyor. Bir başka kaynağın aktardığı bilgiye göre bu dörtlü görüntülerde banyoda bir kızla görülürken, daha sonra yatak odasına geçtiği görülüyor.
 
Las Vegas'ta bir hotelde yaşandığı ifade edilen olayla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasıdan sonra İngiliz polisi ise yaptığı ilk açıklamada soruşturmanın halen daha devam ettiğini söyledi.
 
 
Videoda Premier League'de ilk 10 sıra içinde sürekli yer alan İngiliz ekibinin oyuncunun 20'li yaşlarda yaşadığı bu olayın oldukça net bir şekilde görüntüleniyor. Söz konusu oyuncunun ise Ada'da çok temiz bir profile sahip olduğu görüntülerin herkesi şoke ettiği belirtiliyor.
 
Üç ayrı İsveçli kızın bu görüntüleri futbolcu karşısında şantajla kullanmak istediği, polisin bu yüzden de soruşturmayı sürdüğü söyleniyor.